Salı günü sürprizimiz var

BAKAN KOCA VAKA TARTIŞMALARINA NOKTAYI KOYDU: 15 EKİM'DEN İTİBAREN TÜM KORONAVİRÜS VAKALARI AÇIKLAYACAĞIZ!

“Her vaka hasta değildir” diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Ekim'den itibaren koronavirüs testi pozitif çıkan ancak semptom göstermeyenleri de açıklanacaklarını söyledi

Her vaka hasta değildir” diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Ekim’den itibaren koronavirüs testi pozitif çıkan ancak semptom göstermeyenleri de açıklanacaklarını söyledi.

‘Her vaka hasta değildir’ açıklamasıyla ‘hasta-vaka’ tartışması başlatan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ekim ayının 15’inden itibaren koronavirüs testi pozitif çıkan tüm vakaları açıklayacaklarını belirtti. Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök’e konuşan Bakan Koca, “Bundan sonra yapılan kesitsel taramaları da toplumla paylaşacağız. Semptomu olmasa da paylaşacağız” dedi.

“SALI GÜNÜ SÜRPRİZİMİZ VAR”
Aşı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bakan Koca, Özkök’ün “Dünyanın en gelişmiş ülkeleri bulamamış, biz mi bulacağız aşıyı?” sorusuna “Öyle düşünenlere bu salı günü bir sürprizimiz olacak. Bu salı günü çok önemli bir gün. Çünkü o gün Türkiye’de, insan üzerine uygulanacak ilk aşının 1000 dozluk üretimi tamamlanacak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı