Şahan Gökbakar isyan etti

ŞAHAN GÖKBAKAR DEVLETE ATEŞ PÜSKÜRDÜ! "SİBEL YAŞAMAYA DEĞER BULMADI!

İstanbul Üniversitesi öğrencisi Sibel Ünli'nin ölümünün ardından devleti hedef alan paylaşımıyla isyan etti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar İnstagram hesabından "Halbuki ne güzel bir havalimanı vardı, inci gibi köprüleri vardı, gökdelenler yapılıyordu, belki kanal bile açılacaktı ama Sibel yaşamaya değer bulmadı." ifadelerinde bulundu.
 

Şahan Gökbakar isyan etti!
    
İstanbul Fatih’te hakkında kayıp başvurusu yapılan ardından cansız bedeni Samatya sahilden çıkarılan Sibel Ünli’nin ölümü üzerine Şahan Gökbakar da sessiz kalmadı. Genç kız, kasım ayında Twitter üzerinden "Bir liraya karnımı doyurabilir miyim enter. Yemekhane kartımda para kalmamış sadece bir liram var" diyerek bir paylaşımda bulunmuştu.

 

Sosyal medyada oldukça konuşulan bu paylaşıma ünlü komedyen Instagram hesabından isyan etti. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü 3. sınıf öğrencisi Sibel Ünli'nin ölümüne çok üzüldüğünü belirten Gökbakar devleti hedef alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:


 


Bu Devlet Seni Doyuramadı, Okutamadı ve Yaşatamadı”

“1 lirası vardı yemek kartında, bir de bu sebepten yaşamaya değer bulmadığı bir hayatı. Yemek yemesi gerekmesin diye hayatından vazgeçti. Uzaklarda değil! İstanbul'da. Halbuki ne güzel bir havalimanı vardı, inci gibi köprüleri vardı, gökdelenler yapılıyordu, belki kanal bile açılacaktı ama Sibel yaşamaya değer bulmadı. 1 lirası vardı çünkü yemek kartında. Pardon 1 lira 45 kuruş. Çok üzgünüm Sibel. Seni doyuramadı, okutamadı ve yaşatamadı bu devlet. Nur içinde yat. Öğrencilerin aç, genç insanlarının bolcası işsiz ve en önemlisi birçoğunun da umutsuz olduğu bir ülke olduk. Her şeyi bırakıp bunlarla uğraşmak lazım. Bu ülkenin önce çocuklarının karnını doyurması lazım. Çünkü hepsinin yaşamaya değer hayatları var

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri