Sağlık Bakanlığı Haziranda 18 Bin Personel Alacak

Sağlık Bakanlığı Haziranda 18 Bin Personel Alacak

Sağlık Bakanlığı müsteşarı ile görüştüğünü twitter hesabından duyuran gazeteci Murat Polat haziran ayında 18 bin sağlık personeli atamasının yapılacağın twit attı.İŞTE GAZETECİNİN TWİTİ: Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş Haziran'da 18 bin personel alacağını söyledi.İŞTE GAZTECİNİN YASZISI Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş  ile görüştüm  Haziran ayı içerisinde seçimlerden önce 18 bin sağlık personeli alacağını söyledi.

Müsteşar Gümüş yeni açılan Hastanelere  hemşire ve bir çok branşta tekniker alacağını ve müracaatların  da Haziran ayı içerisinde olacağını söyledi.Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş Maliye bakanlığı ile görüşüldüğünü ve 18 bin kadroya atama izni çıktığını söyledi.Sağlık bakanlığı Müsteşarı Gümüş’ün bu açıklaması sağlık camiası tarafından sevinçle karşılandı.Sağlık Bakanlığı’nın 2018 yılında gerçekleştireceği sağlık personeli alımları belirsizliğini korumaktaydı. İlk atamalar 9 bin kişi olarak yapıldı ve yakın zamanda Sağlık Bakanlığı’nın yeni alımlar yapması bekleniyordu fakat, henüz resmi bir açıklama yapılmamıştı.Sağlık Bakanlığı bünyesine 18 bin sağlık personeli alımı yapılacağı müjdesi geldi.

Peki detaylar nelerdir?18 BİN SAĞLIK PERSONELİ ALINACAKSağlık Bakanlığı atamaları öne aldı Haziran ayında 18 bin sağlık personeli alacak’’  Şu an için Sağlık Bakanlığı tarafından konu ile henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Herhangi bir açıklama yapıldığında sizlere bilgi vereceğiz.Sağlık bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş Hemşire, Anestezi teknikeri. Laborant ,ilk ve Acil yardım Paramedik ve diğer branşlardan bir çok personel alınacak dedi.

Son zamanlarda açılan şehir hastaneleri ve diğer hastanelerdeki personel yetersizliğinden dolayı binlerce tekniker ve ebe hemşire alınacak.Sağlık bakanlığı Müsteşarı Gümüş’ün bu açıklaması binlerce sağlık personelini umutlandırdı.Geçen dönem yapılan alımlarda tekniker sayısı gittikçe düşük ve hatta bazı branşlar da alımlar yapılmadı inşallah bu dönem bütün branşlardan çok sayıda personel alınır.Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 55 bin personel alımını hükümetten talep ettiklerini açıklamıştı. Son sözün Maliye Bakanlığı'ndan çıkacağını da belirten Demircan'ın açıklamalarının ardından Maliye Bakanı Naci Ağbal, Sağlık Bakanlığı'nın 2018 yılında alacağı personel sayısını açıklamıştı.Sağlık bakanlığı 9 bin personel alımından sonra 18 bin sağlık personeli alacak.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri