Reyonları Bitirdiler!

VATANDAŞLAR MARKETE AKIN ETTİ!

Türkiye'de koronavirüs vakası tespit edilmesinin ardından vatandaşlar marketlere akın etti. Marketlerdeki reyonlar kısa sürede boşaldı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Türkiye’de koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıklamasının ardından marketlerde hareketlilik arttı. Marketlere akın eden vatandaşlar reyonları boşalttı.

REYONLAR BOŞALDI

Bakan Fahrettin Koca’nın koronavirüs vakası ile ilgili açıklaması sonrası marketlerde hareketlilik arttı. Un ve makarna gibi temel besin maddeleri ve kişisel bakım ürünlerinin olduğu raflar kısa sürede boşaldığı gözlendi.


 
KOLONYA FİYATLARI ARTTI

Açıklanan vakadan sonra özellikle kolonya, sıvı sabunlar, temizlik ürünleri ve makarnaya talebin arttığını aktaran İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Faruk Güzeldere, “İnsanlar yeter ki ihtiyaçları kadar alsın. Bu talebi karşılayacak stoklarımız da üretim bağlantılarımız da var. Belki biraz gecikme yaşanır ama bu talep karşılanır” diye konuştu. Faruk Güzeldere, piyasada alkol bulunmaması nedeniyle kolonya fiyatların da artış yaşandığını belirterek, “İnsanlar önceleri kolonya almaya geldiler. Ancak 1-2 aydır piyasada alkol bulunmadığı için özellikle de kolonya teminin de sorun yaşıyoruz. Eskiden 3 liraya aldığımız kolonya şimdi bize 7 liraya gelmeye başladı. İnsanlar mağdur olmasın diye yüksek fiyatlarda kolonya ürettirmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri