PTT BİN 750 MEMUR ALIMINDA SON DAKİKA

PTT BİN 750 MEMUR ALIMINDA SON DAKİKA MÜJDESİ

PTT bünyesinde çalışacak Bin 750 personel için süreci başlattı. 8 Ocak 2018 tarihi itibariyle PTT Bin 750 personel alımı için süreç başlatıldı. 2017 yılında PTT bünyesinde boş kadrolar için Bin 750 personel alımı yapacaktı.

Başvuru yapan adayların güvenlik soruşturmaları devam ederken Danıştay İdari Dava Daireleri Genel Kurulunun kararıyla alım süreci durdurulmuştu.

PTT Bin 750 personel alımının Danıştay kararıyla durdurulmasıyla birlikte adayların mağdur olmaması için alımların ileri bir tarihte yapılacağı açıklanmıştı.

Konu ile ilgili şu açıklama yapılmıştı; 

"Söz konusu KHK kapsamında 2017/2 personel alımında başarılı olup göreve başlama işlemleri tamamlanan ve güvenlik şartları olumlu olan adaylarınişe başlama süreçleri 8 Ocak 2018 itibariyle gerçekleşecektir."

İşlemleri tamamlanan adayların il baş müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir. KHK'nın yayınlanma tarihinden itibaren 2018 ve sonraki tüm alımlarda yeni mevzuat geçerli olacak. PTT Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalarda 2018 yılı içinde boş kadrolar için personel alımının devam edeceği hakkında açıklamalar yaptı.

PTT A.Ş ihtiyaç duyulması halinde personel alımına devam edeceğini vurgulayarak; "Sürekli gelişen ve büyüyen PTT ailesi olarak 2017/3 personel alımında başvurduğu halde beraber çalışma imkanı bulamadığımız değerli vatandaşlarımızın bundan sonraki personel alımlarına başvurularını bekler, onları PTT ailesi olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız. Ayrıca ataması gerçekleşecek olan bin 750 personelimize PTT ailesi olarak hoş geldiniz der, birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağımızı ifade ederiz." dedi. 

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİRİP MEMUR ALIMLARINI TELEFONUNUZDAN DA GÖREBİLİRSİNİZ TIKLAYINIZ

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri