POPÇU BERKAY EŞİYLE BİRLİKTE TATİLE ÇIKTI! OTEL ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI!

POPÇU BERKAY EŞİYLE BİRLİKTE TATİLE ÇIKTI! OTEL ÜCRETİ DUDAK UÇUKLATTI!

Ünlü popçu Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte Maldivler'e tatile gitti. Kızları ile birlikte çıktıkları tatilde 1 hafta kalacak olan Berkay Şahin'in otelde konaklama ücreti duyanların dudaklarını uçuklattı. Geceliği 27 bin 500 TL olan bir otelde konaklayan Şahin, 1 hafta için toplamda 192 bin TL ödeyecek.

 

Ünlü popçu Berkay Şahin kızları ve eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte Maldivler'e 1 haftalığına tatile çıktı. Berkay Şahin'in kaldığı otelin günlük ücreti ise duyanların dudaklarını uçuklattı.
 
GECELİK 4 BİN 600 DOLAR
Yıl boyunca çeşitli yerlerde konser veren Berkay Şahin, dinlenmek için soluğu Maldivler Adası'nda aldı. Tatil için kesenin ağzını açan Şahin, ailesiyle Maldivler'in en ünlü otelinde konaklıyor. Ünlü çiftin kaldıkları otel, tropikal bahçeler ve bembeyaz bir kumsala sahip özel bir ada üzerinde. Şahin çifti, kendi havuzu olan odada 24 saat özel hizmet alıyor ve bunun için gecelik 4 bin 600 dolar yani 27 bin 500 TL ödüyor. Ailesiyle 1 hafta bu otelde kalacak olan Berkay, bunun için 192 bin 500 TL'yi gözden çıkardı.


BALAYI TADINDA TATİL
Balayı tadında tatil yapan Berkay ve Özlem girdikleri denizde aşka geldi. Havuzda birbirine sarılan çift bu anlarını da Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri