POMEM Şahsen Başvuru

18. Dönem POMEM Şahsen Başvuru Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Tarihleri Değiştirildi

Ağustos ayı içerisinde ön başvuruları yapılan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde ki Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim görmek amacıyla 10 bin aday alımı gerçekleştirilmişti. Söz konusu adayların 9 bini erkek iken bin tanesinin bayan olduğu belirtilmişti. Başvurular 19 Ağustos 2016 tarihi ile sona ermiş ve adaylar şahsen başvuru tarihlerini beklemekteydi. Buna göre Polis Akademisi Başkanlığınca yapılan duyuru ile tarihlerin değiştirildiği duyuruldu.

Süre Uzatıldı

Polis Akademisi Başkanlığı yaptığı duyuru ile şahsen başvuru, aday değerlendirme ve seçme sınav tarihlerinin değiştiğini açıklayarak söz konusu tarihlerin 3 Ekim 2016 - 13 Ekim 2016 iken 3 Ekim 2016 - 18 Ekim 2016 tarihlerine alındığı belirtildi. Buna göre adaylar yine aynı tarihlerde başvuru yapabilecek sadece sürenin uzatıldığı duyurulmuş oldu.

Ön başvuruları yaptıktan sonra şahsen başvuru yapacak olan adayların yanlarında getirmeleri bazı evraklar bulunması gerekiyor. Buna göre adaylar bankaya para yatırdığına dair dekont, son bir yıl içerisinde çekilmiş 4 vesikalık fotoğraf ve 4 adet biyometrik fotoğraf, Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi ve diploma fotokopisini getirmesi gerekmektedir. Kimliğinde daha önce yaşı yanlış olan ve mahkeme kararı ile bu yanlışlığı gideren adayların ise yaş düzeltme belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Yapılacak olan başvurularda kabul edilen adayların tamamı Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitimlere tabii tutulacak ve başarılı olan adayların tamamı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde polis olarak istihdam edecek. BUNUN GİBİ MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri