Polis, Sözleşmeli Er ve Uzman Çavuş Alımlarında Yaş Sınırı ve Mezuniyet Şartı

Polis, Sözleşmeli Er ve Uzman Çavuş Alımlarında Yaş Sınırı ve Mezuniyet Şartı

MemurlaraHaber Sitesi olarak yeni bir imza kampanyası ile karşınızdayız. Biz her zaman takipçilerimizin sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Polis, sözleşmeli er ve uzman çavuş alımlarına lise mezunları da başvurmalıdır. Güvenlik araştırmasıysa güvenlik araştırması, başka ne gerekiyorsa lise mezunları için yapılmalı ve sonunda temiz olduğu devlet tarafından kanıtlanan lise mezunu olan adaylar bu mesleklere başvurma hakkına sahip olmalıdırlar.

Lise mezunlarının üniversite okumamak dışında herhangi bir kusuru yok. Sonuçta üniversite mezunları da bu işin eğitimini veren yerlerden mezun değiller. Bu sebepten dolayı polislik gibi kutsal bir göreve, vatanını canından çok seven lise mezunları da başvurabilmelidir.

FETHULLAH CEMAATİ ON BİNLERCE ADAYI MAĞDUR ETMİŞTİR. BU YÜZDEN EN AZINDAN ÖNÜMÜZDEKİ BİR İKİ YIL İÇİN KPSS ALIMLARINDA YAŞ ŞARTI ARANMAMALIDIR.

Polis, sözleşmeli er ve uzman çavuş başvurularında bir diğer şart yaş sınırıdır. Yaş sınırı bu konularda biraz daha ileri çekilmelidir. Böylece içinde vatan sevgisi bulunan kişiler de sırf yaşları yüzünden işe girememek zorunda bırakılmazlar.

Yaş sınırı ve önlisans, lisans mezun olma şartı kaldırılırsa daha birçok vatanseverin bu işlere başvuracağı aşikar. Yaş sınırlamasıyla insanların istedikleri meslekleri yapmaya engel olunuyor.

Eğer siz de yaş sınırının ve mezuniyet şartının kaldırılmasını istiyorsanız lütfen bu kampanyayı SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞINIZ.
MEMURLARAHABER.COM HER ZAMAN  KPSS ADAYLARININ YANINDADIR 
Bizi Sosyal medyadan takip edin.Facebook için buraya twitter için buraya tıklayınız

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri