PKKlı kadınlarla samimi fotoğrafları ortaya çıktı

Akşam Gazetesinde bugün geçtiğimiz günlerde Bitlis kırsalında öldürülen 15 kadın teröristle ilgili bir çarpıcı bir haber yayınlandı.

Habere göre teröristlerin üzerlerinde ve mağarada yapılan aramalarda PKK'nın bahar planlarına ulaşıldı. Patlayıcı dolu iki aracın krokisine ulaşıldı. 15 ayrı eylem için kadınların talimat bekledikleri belirlendi.

Ancak haberi ilginç kılan başka bir detay daha vardı. Ölü geçirilen bu PKK'lı kadınların birisinin üzerinden çıkan fotoğraf.

PKK'nın 3 numarası Duran Kalkan, bu PKK'lı kadınlarla sarmaş dolaş fotoğrafları çıktı.

3 NUMARA ZİYARETTE
Ölü ele geçen kadın teröristlerden birinin cebinden, terör örgütü PKK'nın 3 numarası olarak bilinen Duran Kalkan'ın, kendileriyle çektirdiği fotoğraflar çıktı.

15 KADIN TERÖRİST BİTLİS'TE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Cudi'de 6 polisin şehit olduğu operasyonda iki örgüt üyesi sağ olarak yakalanmıştı. Sorguya alınan teröristlerden biri Cudi'ye gelen grubunun devamının, Bitlis Hizan kırsalında olduğunu söyledi. Google Earth'ten, sığınıkların bölgesini gösterdi. Siirt Baykan'la Hizan arasındaki Çeltikli Köyü kırsalında bulunan Sehi ormanlarını işaret etti. Bu tespitin ardından bölgeye özel eğitimli Jandarma Komando ve Polis Özel Harekat ekipleri sevk edildi. PKK'lı grupla çatışma çıktı, teröristlerin bulunduğu mağara imha edildi. 15 kadın terörist ölü ele geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri