Pamukkale Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Pamukkale Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü 15 Haziran 2016 tarihinde personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 29 Haziran 2016 tarihine kadar ilgili kuruma istenen belgeler ile beraber yapılacaktır. Sağlık personeli Hemşire unvanıyla toplam 18 kişi istihdam edilecek.

Genel olarak 2014 yılı KPSS (B) grubu (Lisans mezunları için KPSS(P3), Ortaöğretim mezunları içinse KPSS (P94)
puanı esas alınacaktır) sınav sonuç belgesine sahip olmak şart.

6 Hemşire alımı için: KPSSP3 puan türü esas alınacak. Sağlık Yüksekokullarının ve/veya Sağlık Bilimleri Fakültelerinin ve veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda 2. ve veya 3. basamak yoğun bakımlarda en az 4 ay görev yapmış olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak şart.

6 Hemşire alımı için: KPSSP3 puan türü esas alınacak. Sağlık Yüksekokullarının ve veya Sağlık Bilimleri Fakültelerinin ve veya Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda en az 4 ay görev yapmış olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak şart.

6 Hemşire alımı için: KPSSP94 puan türü esas alınacak. Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezunu olmak. Üçüncü basamak bir sağlık kuruluşunda 2. ve veya 3. basamak yoğun bakımlarda en az 1 yıl görev yapmış olmak. İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı Eğitimlerini almış olmak şart.

İstenen belgeler: Sözleşmeli Personel İş Talep Formu, 1 Adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacak), Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi. 2014 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi ve fotokopisi veya Barkodlu Internet çıktısı. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi aslı ve fotokopisi. Başvurduğu unvandaki aranan nitelikleri (hastane, servis ve süreleri) gösteren belge. Başvurulan unvanda çalışma şartı(tecrübe); SGK Hizmet Döküm Belgesi ve alanında çalıştığına dair tecrübe belgesi. Tecrübe belgesinde işyeri sicil numarası ile o işyerinde ne iş yaptığı açıkça yazılı olmak zorundadır. 

BU DEV ALIMI ve kpss haberlerini KAÇIRMAMAK İÇİN FACEBOOKTAN BİZİ TAKİP EDİN! TIKLAYIN

TWİTTERDEN TAKİP EDİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri