PAEM 2 bin komiser yardımcısı alım duyurusu

PAEM 2 bin komiser yardımcısı alım duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 2000 Komiser Yardımcısı adayı alımına ilişkin sınav sonuçları açıklandı.  2016-2017 Eğitim – Öğretim Dönemi PAEM (Polis Amirleri Eğitimi Merkezi) Müdürlüğüne 1800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2000 Komiser Yardımcısı adayı öğrenci alımı sınavı sonuçları açıklandığı ilan edildi.

2016-2017 PAEM 2 bin komiser yardımcısı alımı sınav sonuçlarına göre asil olarak kazanan adayların 25 Eylül 2016 Pazar günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında istenilen belgeler ve eşyalarla birlikte Polis Akademisi Gölbaşı yerleşkesinde hazır bulunmaları gerekiyor. Yedek olarak kazanan adayların yapılacak duyuruları takip etmeleri gerektiği belirtildi.

Asil olarak kazanan adaylardan mevcut asker veya askere gidecekler için gerekli yazılar Askerlik Şubelerine, Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yazılacak.İstenilen belgeler ve eşyalar; 2 adet Lisans Diploması fotokopisi, 2 adet Lise Diploması fotokopisi,  lacivert pantolon, mavi gömlek, kravat, siyah ayakkabı, eşofman takımı, terlik, temizlik ve traş malzemeleri. İntibak eğitiminde ve sağlık raporu için gidilecek hastanede lacivert pantolon, mavi gömlek, kravat, siyah ayakkabı giyileceği açıklandı. Günlük kullanımında giyilecek elbiselerin 2 hafta kullanılabilecek şekilde getirilmesi gerektiği vurgulandı. 

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri