Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli PERSONEL ALIMI

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli PERSONEL ALIMI

Orman Ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun sözleşmeli personel pozisyon unvanlarından 4/B sözleşmeli statüsünde sınav şartı aranmaksızın 2 Kaptan Pilot / Kaptan Adayı (Uçak), 2 ikinci Pilot (Helikopter/Uçak), 3 Uçak/Helikopter Kontrol Bakım Makinisti olmak toplamda 7 personel alınacaktır.

Başvuru yapacak adayların

Türk vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması, bir yıldan fazla ceza almamış olması, askerlik hizmetini yapmış olması, Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmesi,  ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşıması, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olması ve Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak mülakatta başarılı olması gerekmektedir. Ayrıca pilotlar için en az 1500 saat uçuş yapmış olması istenmektedir.

Başvurular

20 - 25 Nisan 2016 tarihleri arasında Orman Genel Müdürlüğü sitesindeki başvuru formu,

Diploma veya mezuniyet belgesi onaylı örneği, Adli sicil beyanı, 2 adet Vesikalık Fotoğraf, sertifika örnekleri, yabancı dil yeterlilik belgeleri, Sağlık sertifikası, Pilot lisansı veya onaylı Uçuş Kayıt Çizelgesi ve Uçuş Kayıt defteri ile birlikte ilan metninde belirtilen adrese şahsen ve ya son başvuru tarihi ve saatinde ulaşacak şekilde posta yoluyla göndermesi gerekmektedir.

Başvuruda bulunan adaylardan, ön değerlendirme sonucunda mülakata girmeye hak kazananlar ile mülakat yeri ve tarihi Orman Genel Müdürlüğü Orman Genel Müdürlüğü web adresinde yayımlanacaktır.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri