Orman Genel Müdürlüğü 2016 EKPSS memur atama duyurusu

Orman Genel Müdürlüğü 2016 EKPSS memur atama duyurusu

E-KPSS) sonucunda Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 2016-1 EKPSS ile atananlar evraklarını 02 Eylül 2016 – 23 Eylül 2016 tarihleri arasında atamalarının yapıldığı personel şube müdürlüklerine bizzat teslim etmeleri gerekiyor.

Yapılan duyuruda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar getirecekleri belgelere ilaveten müracaat ederken çalıştıkları kurum, görev yeri, sicil numaraları ve unvanlarını belirten dilekçelerinin de sunulması gerektiği açıklaması yapıldı. Askerde olan adayların ise müracaatları sırasında askerde olduklarını beyan etmeleri durumunda asker dönüşü dilekçelerini verebilecekler. Askerdekiler EKPSS sonuç ve muhtemel terhis tarihlerini de gösterir belge vermeleri gerekiyor. Askerdeki adayların şahsen başvuru yapma zorunluluğu olmadığından belgeleri posta ile yollayabilirler.

Gerekli belgeler şunlardır: Atama Başvuru Formunu aşağıdaki internet adresinden doldurularak çıktı alındıktan sonra ıslak imzalı bir şekilde teslim edilmesi gerekiyor. Nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık resim, Sağlık Kurulu Raporu aslı ve iki adet fotokopisi, diploma veya noter tasdikli sureti ve bir adet fotokopisi, Cumhuriyet Savcılığı iyi hal belgesi ve bir adet fotokopisi, Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ve bir adet fotokopisi, Harcırah Beyannamesi.

Gizli Ölüm Beyannamesi, Güv.Sor.ve Arş.Ar.For., İstifa dilekçesi, Mal bildirim beyannamesi, Evli olanlar için eşinin nüfus cüzdanı fotokopisi, Eşi çalışanların eş durumu belgesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Yerleştirme Sonuç belgesi.

Başvuru için TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri