Orman Bakanlığı 18 bin lira maaşla personel alımı yapacak

Orman Bakanlığı 18 bin lira maaşla personel alımı yapacak

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 8 sözleşmeli personel alımı yapılacak. T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere 8 sözleşmeli bilişim personeli alınacağı ilan edildi. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2016 tarihinde sona erecek. Orman Bakanlığı tarafından işe alınacak personeller aylık brüt sözleşme ücret tavanının 4 katına kadar maaş alabilecekler (01 Ocak 2016-30 Haziran 2016 tarihleri arası belirlenen brüt ücret 4.550,74 TL x 4 = 18.203 TL). Orman Bakanlığına 1 veri tabanı uzmanı, 1 kıdemli CBS yazılım uzmanı, 3 yazılım geliştirme uzmanı, 1 mobil uygulama geliştirme uzmanı, 1 ağ ve sistem uzmanı ile 1 ağ ve güvenlik uzmanı alınacak.

Orman Bakanlığının bilişim personeli alımına başvuru yapabilmek için; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, 4 yıllık fakültelerin istenilen bölümlerinden mezun olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak ve alım yapılacak pozisyonlara göre tecrübe şartı bulunuyor. Ayrıca pozisyonlara göre bazı sertifikalar istenmekte.

Başvurular Bakanlığın resmi internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurmak suretiyle yapılacak. Adaylar başvurularını 31 Ekim 2016 tarihi saat 18:00’e kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No: 71 Yenimahalle/ANKARA adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecekler. Başvurularda 2014 KPSS P3 puan türü esas alınacak olup KPSS puanı olmayan adayların puanı 70 olarak hesaplanacak.

Başvurular sonucunda sınava 10 katı aday çağırılacak, adaylar sadece 1 pozisyon için başvuru yapabilecek,. Sınava katılmaya hak kazananların listesi Bakanlığın resmi internet adresinden 11 Kasım 2016 tarihinde ilan edilecek. Sınav 14-23 Kasım 2016 tarihleri arasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi No: 71 Yenimahalle/ANKARA adresinde gerçekleştirilecek. Sınav sonucu işe alınacak personel listesi de Bakanlığın resmi internet adresinden ilan edilecek ve adaylara tebligat yapılacak. İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri