ÖNCE KARISINI SONRA KENDİNİ VURDU

KADIN CİNAYETİ! ÖNCE KARISINI SONRA KENDİNİ VURDU!

Iğdır'da U.A. isimli adam eşi E.A. ile nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine U.A., eşi E.A.'yı tabanca ile vurduktan sonra kendini vurarak intihara teşebbüs etti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler E.A.'nın hayatını kaybettiğini belirlerken U.A.'yı hastaneye kaldırdı.
 

Iğdır'da önce karısını sonra kendini vurdu!

    
Iğdır'ın Konaklı Mahallesi'de E.A. isimli kadın ailevi sorunlarından dolayı eşi U.A.'yı terk etti. U.A. isimli şahıs eşi E.A.'nın peşini bırakmayarak yaşadığı eve gitti.


 
ÖNCE EŞİNİ SONRA KENDİNİ VURDU
Bir çocuk annesi E.A., karşısında kocası U.A.'yı görünce tepki gösterdi. İkili arasında tartışma yaşanmaya başladı. Yaşanan tartışma sonrası kendini kaybeden U.A. üzerindeki tabanca ile eşini vurdu. E.A. kanlar içinde yere yığılırken, koca U.A. bu sefer tabanca ile kendini vurdu.
AMELİYATA ALINDI
Silah seslerini duyan vatandaşların haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, E.A. ve koca U.A.'yı kanlar içinde buldu. Olay yerinde yapılan müdahalede E.A.'nın hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı U.A. ise Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI
Iğdır Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimizde 01.01.2020 tarihinde akşamüzeri yaşanan elim bir olayda E.A. hayatını kaybetmiş, kocası U.A. ise yaralı olarak devlet hastanesine kaldırılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan ilk incelemelere göre olayın Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesinde ikamet eden U.A. isimli şahısla, Mersin'de ikamet kaydı olduğu anlaşılan eşi E.A. arasında gerçekleştiği değerlendirilmekte olup, maktul E.A'nın eşinden şiddet gördüğü yönünde İl Emniyet birimlerimize başvurusunun olmadığı tespit edilmiş, olayın ne şekilde gerçekleştiği yönünde adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı