Olay sözler

YÜZÜ ALKOLDEN BAKIMSIZ DEDİ YETMEDİ... OLAY SÖZLER!

Tuğba Ekinci Cem Yılmaz’a ateş püskürdü! “Yüzü turşu gibi olmuş!”
O şimdi asker şarkısı ile ünlenen güzel şarkıcı Tuğba Ekinci, son günlerde magazin gündeminde dolaşan Defne Samyeli'ni aldatarak Serenay Sarıkaya ile ilişkiye başlayan Cem Yılmz'a ateş püskürdü. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, "Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Yüzü alkolden kırmızı turşu olmuş" diyerek eleştirdi.

 
Son zamanlarda magazin gündeminde çok konuşulan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ile ilgili sosyal medya hesabını aktif kullanan Tuğba Ekinci’den yorum gecikmedi. Tuğba Ekinci sosyal medya hesabında Cem Yılmaz’ın fotoğrafını paylaşarak ateş püskürdü.

 

“SURATI TURŞU OLMUŞ”
Yılmaz’ın fotoğrafını paylaşan şarkıcı “Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok” dedi. Cem Yılmaz’ın bu paylaşıma cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu.

 

HERKESİ ŞAŞIRTTI
Geçtiğimiz yılın son aylarında Defne Samyeli ile yollarını ayıran Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya ile birlikte olduğu iddia edildi. İlişki sorularına sürekli sessiz kalan çift, geçtiğimiz hafta tatil için gittikleri Atina’da yakalandılar. Havalimanında görüntülenen Serenay Sarıkaya yeni ilişkisini kabul ederek herkesi şaşkına çevirdi.

TWİTTER’DAN GÖNDERME YAPTI
Defne Samyeli ise ihanet uğradığı belirterek “Hiç ihtimal vermedim, konduramadım” dedi. Samyeli’nin bu sözleriyle ilgili açıklama yapmayan Cem Yılmaz ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ‘Biz düşmanları biliyoruz Allah’ım, sen bizi dostlardan koru” göndermesini yaptı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri