Okulların 1 hafta geç açılması

Memur-Sen Konfederasyonu' na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM-BİR-SEN) Genel Başkanı Ali Yalçın, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına dair açıklamalarda bulundu.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına az zaman kaldığını ve öğrencilerle velilerin sıkıntı yaşamaması için MEB'in gerekli önlemleri alması gerektiğini söyledi. Yalçın, bakanlıkla sürekli iletişim halinde olduklarını, şartlar gerektirirse okulların bir hafta geç açılmasının Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) açısından bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtti. Önemli olanın eğitimin eksiksiz ve kaliteli bir şekilde sağlanması olduğunu vurgulayan genel başkan, bakanlığın bu konuda tedbirleri aldığını düşündüğünü kaydetti. Eğitim bilimleri alanında yetkili sendika konumundaki EĞİTİM-BİR-SEN' in genel başkanı tarafından yapılan bu açıklama sonrası gözler MEB' e çevrildi. Okulların 1 hafta geç açılıp açılmayacağı öğretmenler, veliler ve öğrenciler tarafından merakla bekleniyor.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ayrıca kamuda görevden almalarla ilgili de konuştu. Yalçın, teröre bulaşan, bir şekilde ilişki kuran, propaganda yapan kamu görevlilerinin devletle ilişiğinin kesildiğini, Memur-Sen olarak terör örgütleriyle bağlantılı olan kamu personelinin devletten temizlenmesini desteklediklerini belirtti. Ancak bu süreçte mağduriyetlere sebep olunmaması gerektiğini, suçsuz olanların iadesi için gerekli kanalların açık tutulması gerektiğini kaydetti.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Öğretmen Haberleri 2024 Haberleri