OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ

OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ? BAŞTEPE'DE KRİTİK TOPLANTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında koronavirüsü toplantısı!
Alınan bilgilere göre Baştepe'de koronavirüsü toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın geçtiğimiz günlerde açıklamalarına göre Türkiye'de koronavirüsü vakası olduğu bildirilmişti. Bunun üzerine koronavirüsü için alınacak önlemlerle ilgili toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda okulların kapatılması, spor karşılaşmaları gibi kritik konular ele alınacak.

 

Baştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında koronavirüsü toplantısı başladı. Toplantıya 16 Bakan, YÖK Başkanı ve Diyanet İşleri Başkanının katılması ile toplantı resmen başlamış durumda.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse karşı alınacak önlemler hakkında görüşmek üzere bugün Beştepe’de bakanlarla bir araya geldi.

OKULLAR TATİL OLACAK MI?
Toplantıda okulların tatil olup olmayacağı ya da ara tatilin öne çekilip çekilmeyeceği de görüşülecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sunumunun ardından karar verileceği ifade edildi.


İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi eğitimlere ara vermiş, uzaktan eğitime geçme kararı almıştı. Diğer yandan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi de personelin yurt dışına çıkışlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğunu açıklamıştı.

Öte yandan Beştepe’deki kritik toplantıda spor karşılaşmalarında uygulanacak koronavirüs önlemlerinin de gündeme gelmesi bekleniyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri