Öğretmenlere Bayram müjdesi

Öğretmenlere Bayram müjdesi

Bakanların ve Başbakanın açıklamalarının ardından 9 günlük Kurban bayramı kesinleşti. Peki öğretmenler bu tatilden naasıl etkilenecekler. Okulların açılması ve seminerler nasıl etkilenecekler.

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti haftalık olağan grup toplantısında dün Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un ve Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın gündeme getirdiği 9 günlük Kurban Bayramı tatilini doğruladı. Başbakan Binali Yıldırım, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkacağını söyledi... 

KURBAN BAYRAMI MÜJDESİ 

Yollarımız, havaalanlarımız bayram boyunca doldu taştı. Bayram uzatıldı ve iç turizm gelişti, dış turizmdeki eksiğimizi böylece kapatmış olduk. İnsanlar sahillerde, çadırlarda vaktini geçirme durumunda kaldı. Aynı şey Kurban Bayramı'nda da olacak. Kurban Bayramı'nda bir uzun tatil daha yapacaksınız. Milletvekillerimiz bayrama kadar sıkı çalışırsanız, Meclis üzerine düşen görevi yaparsa güzel bir bayramı daha geçirme imkanı kendiliğinden gelmiş olur. Kurban bayramı bu sene 12 Eylül Pazartesine denk geliyor.  Okullar 19 Eylül Pazartesi açılacak. 

 Öğretmenlerin Eylül Seminerleri 1 Eylül Perşembe günü başlayacak. Şu anki yönetmeliğe göre Öğretmenler eylül seminerlerini kendi okulunda almak zorunda. Meb bununla ilgili düzenlemeye gidebilir gitmeye de bilir. 

Şu an için 2016 eylül semineri 7 gün sürecek ve herkes kendi okulundan almak zorunda. Seminerden sonra 9 günlük tatilden sonra okul başlayacak.  

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Öğretmen Haberleri 2024 Haberleri