ÖĞRETMEN ATAMALARINDA REKOR!

YEDİİKLİM KPSS KURSUNDA ÖĞRETMEN ATAMALARINDA REKOR!

417 Kursiyer, Öğretmen olarak ülkemizin çeşitli okullarına atandı.
2013 KPSS Öğretmenlik Sınavı sonucunda Balıkesir Yediiklim KPSS Akademi Kursu yine atamalarda rekor kırdı. Toplamda 417 kursiyer, ülkemizin çeşitli okullarında görevlerine başladı.
 
Şehrimizin başarılı Özel Öğretim Kurumlarından olan Yediiklim KPSS Akademi Kursu elde ettiği bu yüksek atama başarısı nedeniyle 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kayıtlarında da ilgi odağı haline geldi.
 
KPSS de aynı zamanda Türkiye Birincisi ve Türkiye İkincisi çıkaran, başarı sıralamasında İlk Yüzde, 22 Kursiyeri bulunan Yediiklim KPSS Akademi Kursu elde ettiği bu başarıları sayesinde adını Türkiye genelinde duyurarak ses getirdi.
Deneyimli, alanında uzman, profesyonel öğretmen kadrosuyla çalışan Yediiklim KPSS Akademi Kursu gelecek Eğitim-Öğretim yılına da KPSS-ÖĞRETMENLİK, KPSS-B MEMURLUK, KPSS-A KARİYER, DGS ve ALES KURSLARI ile Eğitim ve Öğretime hazır olup, 30 Eylül 2013 tarihinde Öğretime başlayacağı öğrenildi.
 
 Yediiklim KPSS Akademi Kursu,  Kurucu Müdürü Bekir YILMAZ;
 
 “Başarılı bir öğretim yılını geride bıraktık.  Kursiyerlerimiz Türkiye dereceleri elde ederek hem bizlerin hem ailelerinin hem de okullarının gururu oldular. Kursiyerlerimizden Necatibey Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümü öğrencisi Büşra BAYEZIT genelde Türkiye ikincisi, branşında ise Türkiye birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu başarıda onu yetiştiren ailesinin Necatibey Eğitim Fakültesi’nin değerli Öğretim üyelerinin ve kurumumuzun, hocalarımızın payı çok büyüktür. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 2013-2014 Öğretim yılına da çok iyi hazırlandık. Gelecek Öğretim yılında da büyük başarılara imza atacağımıza inancımız tamdır. Öğrencilerimizi ülkemizin çeşitli yerlerinde Kamu Görevlisi olarak göreve başlamış görmek bizleri mutlu edecektir.” dedi.
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri