OGM en az ilköğretim mezunu 44 daimi kamu işçisi alacak

OGM en az ilköğretim mezunu 44 daimi kamu işçisi alacak

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından daimi kamu işçisi alımı yapılacağı ilan edildi. Devlet Personel Başkanlığınca yayınlanan ilana göre Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 44 daimi işçi alınacak. OGM işçi alımına başvurular 3 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. 

Orman Genel Müdürlüğü 20 eski hükümlü işçi alımına başvuru yapabilmek için; En az ilköğretim mezunu olmak şartı aranıyor. Alımlarda 2014 Ortaöğretim KPSS puan sıralaması esas alınacak. Tecrübe şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecekler.

Orman Genel Müdürlüğünün 24 engelli işçi alımına başvuru yapabilmek için; En az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor. İlköğretim mezunları kura ile, ortaöğretim mezunları ise EKPSS sonuçları ile alınacaklar. Kura çekimleri Orman Bölge Müdürlüklerince noter huzurunda yapılacak.

OGM daimi işçi alım başvuruları ilanların İŞKUR tarafından yayınlanması ile başlayacak. Adaylar başvurularını İŞKUR müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet adresinden yapabilecekler

İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA1  - BURAYA 2 TIKLAYINIZ

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri