OGM 119 orman muhafaza memuru alımı sınav duyurusu

OGM 119 orman muhafaza memuru alımı sınav duyurusu

119 Orman Muhafaza Memuru kadrosu için yapılan uygulamalı sınav sonuçları açıklandı. Orman ve Su İşleri bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi açıktan atama yoluyla 119 kadroya Orman Muhafaza Memuru alımı için yapılan sınav sonuçları açıklandı. 16-20 Ağustos 2016 tarihleri arasında Antalya, Bolu ve Kastamonu sınav merkezlerinde yapılan uygulamalı sınav sonuçları ilan edildi. 119 kadroya Orman Muhafaza Memurluğu sınavına giren adaylar sonuçlarını aşağıdaki linkten ulaşabilecekler. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Orman Muhafaza Memuru sınavını kazanan ve asil listede ismi bulunan adaylar 26 Eylül-5 Ekim 2016 tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte şahsen başvuracaklar. Memur adayları aşağıda belirtilen belgeleri Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560 Yenimahalle / ANKARA adresinde bulunan Orman Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Kadro İşleri Şube Müdürlüğüne bizzat teslim edecekler.

 Orman Muhafaza Memuru adaylarından istenen belgeler; Atama Başvuru Formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık resim (6 adet), Diploma aslı veya noter tasdikli sureti ve bir adet fotokopisi, Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından alınacak sağlık kurulu raporu ve iki adet fotokopisi, Cumhuriyet Savcılığı iyi hal belgesi ve iki adet fotokopisi.  Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge ve bir adet fotokopisi, Harcırah Beyannamesi, Gizli Ölüm Beyannamesi, 5 Yıl çalışma şartı dilekçesi, Mal bildirim beyannamesi, Evli olanlar için eşinin nüfus cüzdanı fotokopisi, Eşi çalışanların eş durumu belgesi ve iki adet fotokopisi, Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi ve iki adet fotokopisi, Güv.Sor.ve Arş.Ar.For. 119 Orman Muhafaza Memuru kadrosu için yapılan uygulamalı sınav sonuçları için  TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri