O genel başkan da EYT mağduru çıktı!

O genel başkan da EYT mağduru çıktı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, emeklilikte yaş sorununa değindi ve kendisinin de bu konuda mağdur olduğunu söyledi. Destici, "Emekli olmak için 3 sene bekledim" ifadelerini kullandı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresine katılan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, daha sonra partisinin il başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Emeklilik konusuna değinen Destici, kendisinin de emeklilikte yaşa takılan mağdurlardan biri olduğunu belirterek, “Bende emeklilikte yaşa takılanlardan bir tanesiyim. Emekli olmak için 3 sene bekledim emekliliği hak ettikten sonra. Dolayısı ile bunun zorluğunu biliyorum. Bu konunun mutlaka ama mutlaka emekliliği hakketmiş vatandaşlarımızın lehine bir çözüme kavuşturulmasını arzu ediyoruz.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin devletimizin bütçesini göz önünde tutarak, onuda zarar sokmadan düzenlenmesi, hak kayıplarının oluşmaması ve haklarının iade edilmesi taraftarıyız. Bu konuda meclise gelecek düzenlemeleri de inceledikten sonra kendi fikir ve düşüncelerimizi de paylaşacağız. Ama bizim oyumuz emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde olacaktır. Bunu da açık ve net bir şekilde söylüyorum” şeklinde konuştu.

TÜRKİYENİN EN AKTİF EYT EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sgk Eyt Haberleri Haberleri