Namık Kemal Üniversitesi 119 memur alımı mülakatsız yapılacak

Namık Kemal Üniversitesi 119 memur alımı mülakatsız yapılacak

Namık Kemal Üniversitesinin 119 sözleşmeli memur alımı ilanında değişiklik yapıldı. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından 2 Kasım 2016 tarihinde yayınlanan düzeltme ilanında alımlarda yapılacağı belirtilen mülakat sınavının iptal edildiği bildirildi. Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü bünyesine istihdam edilmek üzere 119 sözleşmeli memur alımı yapılacağı ilan edilmişti.

Bu kapsamda 16 Ekim 2016 tarihinde yayınlanan ilanda Namık Kemal Üniversitesine 95 hemşire, 3 biyolog, 3 fizyoterapist, 9 sağlık teknikeri ve 9 diğer sağlık personeli olmak üzere toplam 119 sözleşmeli memur alımında KPSS puan sıralamasının esas alınacağı ve ardından mülakat yapılacağı duyurulmuştu. Bugün yayınlanan düzeltme ilanında ise mülakat sınavı yapılmayacağı, lise ve önlisans mezunları için 2014 KPSS, lisans mezunları için 2016 KPSS puan sıralamasına göre atama yapılacağı açıklandı.

. Alımlara kadro pozisyonlarına göre lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecekler. Namık Kemal Üniversitesinin 119 sözleşmeli memur alımı başvuruları 9 Kasım 2016 tarihinde sona erecek. Namık Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilan metni için BURAYA TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri