Muharrem İnce: Sınav Sorularını Çaldırmayacağız,Kamuda Adaleti Sağlayacağız

Muharrem İnce: Sınav Sorularını Çaldırmayacağız,Kamuda Adaleti Sağlayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda aday tanıtım töreninde birkaç takım değerlendirmelerde bulundu.

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satır başları;

Bunlar 14 yıl boyunca ne yaptı? 14 yıl üniversite sorularını çaldırdılar. FETÖ ile beraber çaldırdılar. Gençler, evlatlarım, kardeşlerim sizlere ait olan soruları çaldırmayacağım. Sadece sorular mı? Bakın buradan uyarmaktayım. Soruyu çalan sandıkta oy çalar şimdiden uyarıyorum.
 

Bu güzelim ülkenin değerli avukatları, 50 bin avukat, cübbelerinizi 24 Haziran 2018'de arabalarınızda hazır tutun her an sizi YSK'nın önüne çağırabilirim. Hazır olun 50 bin avukat.

Şimdi sizlere bir soru. Allah'ın izni ve milletimizin isteğiyle 24 Haziran 2018'de Cumhurbaşkanıyım sizce ben nereye giderim Saraya mı yoksa Çankaya'ya mı? Sarayı bu ülkenin evlatlarına vereceğim. Bilim yuvası yapacağım. 

Kamuda yükselmelerde, müdür olmakta, genel müdür olmakta ve daire başkanı, müsteşar olmakta öyle kriterler sağlayacağız ki 100 yıl kimse elini vuramayacak. Adil olacağız.

Hiç kimsenin mezheplerine, başörtülerine, mini etekleriyle ilgilenmeden; kimselerin kürtlüğüne ve Türklüğüne bakmadan kamuda yükselemelerimizi adil olarak yapacağız. Parti il başkanından hakim savcı ve ayrıca veterinerden TÜBİTAK başkanı yapmayacağız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri