Müge Anlı'yı çileden çıkaran olay! Canlı yayında kan donduran itiraf: Yeğenimle ormanda ci..el ilişkiye girdik..

Müge Anlı'yı çileden çıkaran olay! Canlı yayında kan donduran itiraf: Yeğenimle ormanda ci..el ilişkiye girdik..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. 40 gündür kayıp olan Ayşe Altuntaş, Temmuz ayında gece 5'de evden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Program ekibi, Ayşe Altuntaş ile son görüşen kişi olan Mehmet isimli kişiye ulaştı. Mehmet adlı kişi, canlı yayınında bulunduğu itiraflarla herkesi şoke etti.

Teyzesinin torunu hakkında canlı yayında konuşan kişi, Ayşe Altuntaş ile parayla birlikte olduklarını itiraf edince izleyenler çileden çıktı.

Canlı yayında iğrenç itiraf! Programda bugün, 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'ın başına gelenler araştırılırken ortaya çıkan gerçekler herkesi dehşete düşürdü. Program ekibi, Ayşe Altuntaş'ı son gören kişi Mehmet adlı kişiyle canlı görüşme yaptı. Bu bağlantı esnasında Mehmet isimli kişinin anlattığı detaylar şok etkisi yarattı.

SON GÖREN MEHMET

Ayşe Altuntaş 18 Temmuz 2018'de evden ayrılıyor. Sabah saat 05:30'da İstanbul'daki Pirinççi köyüne kuzeni Mehmet'le kahvaltı yapmaya gidiyor. Saatler sonra programda soyadı açıklanmayan Mehmet, Ayşe Altuntaş'ın kızını arayarak "Anneni babanın evinin oraya bıraktım" diyor. Ancak o andan sonra 4 çocuk annesi Ayşe Altuntaş'a ulaşılamıyor.

 

CANLI YAYINDA PARALI CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI!

Kayıp Ayşe'nin sözde sevgilisi Mehmet adlı kişi, "Başka kişilerle de görüşüyordu" diyerek ayrıldıklarını dile getirse de sonradan olayın şekli değişti. Mehmet, Ayşe Altuntaş'la parayla beraber olduklarını anlatıp daha sonra 10 bin TL borç aldığını itiraf edince Müge Anlı çileden çıktı.

"BAŞKA BİRİYLE GÖRÜŞTÜĞÜ İÇİN TOKAT ATTIM"

Canlı yayında Mehmet, kayıp kadına başka biriyle görüştüğü için tokat attım, dese de söyledikleri akılları karıştırdı. Kayıp Ayşe'yle görüşmek istemediğini ama kendisinin geldiğini dile getiren Mehmet adlı kişi, eşi cezaevine girdikten sonra görüşmek istediğini dile getirdi.

Ayşe sır oldu Canlı yayında anlattı... Yeğeniyle ormanda yaşadıkları şoke etti
"İLİŞKİMİZİ HERKES BİLİYORDU"

Mehmet isimli kişi eşinin de her şeyi bildiğini söyleyince Müge Anlı yeniden sinir küpüne döndü. Karısına da Ayşe Altuntaş'la beraber olduklarını itiraf ettiğini söyleyen Mehmet, "İlişkimizi herkes biliyordu" dedi.

AYŞE ALTUNTAŞ'A NE OLDU?

Tüm bu yaşananlardan sonra kızı, Ayşe Altuntaş'ı aramaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı