MÜGE ANLI'DAN CANLI YAYINDA ŞOK!

MÜGE ANLI'DAN CANLI YAYINDA ŞOK!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu programda evlilik vaadiyle dolandırılan erkekleri canlı yayında konuk alarak yaşadıklarını çözmeye çalıştı. Canlı yayında bir kelimeyi söyleyemediği için internetten anlamını araştırarak okuyan Müge Anlı gündemde bomba etkisi yarattı.
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ekranları başındakileri şok edecek olay yaşandı. Canlı yayında evlilik vaadiyle dolandırılan erkekleri konuk alan Müge Anlı'nın arama motorundan okuduğu cümle gündeme oturdu.

 

İLGİNÇ BİR HAL ALDI
Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan İbrahim Karaman, Yasin Yıldızhan, Mustafa Yelboğa, Adem Ata ve Mahir Yıldızhan evlilik vaadiyle dolandırıldıklarını ileri sürerek Müge Anlı'dan yardım istediler. Canlı yayında evlilik vaadiyle dolandırılan adamların sayısı yükseldikçe durum ilginç bir hal almaya başladı.

 

 

ANLAMINI OKUDU
Yaşanan olay karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Müge Anlı ise konuyu işlerken birine hakaret içeren bir söz söylerken canlı yayında olduğunu hatırladı. RTÜK'ten dolayı canlı yayında "P.z.venk" kelimesini söyleyemeyen Müge Anlı, çareyi internetten bakmakta buldu. Yayında telefonunu alarak "P.z.venk" kelimesini aratan Anlı, kelime anlamını okuyarak "Bir kadınla bir erkeğin yolsuz birleşmelerine aracılık eden kimse" dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri