MKE Lise Mezunu 135 Kamu İşçi Personel Alımı

MKE Lise Mezunu 135 Kamu İşçi Personel Alımı

Makina ve Kimya Endüstrisi 03 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki işçi personel ihtiyacını gidermek için farklı niteliklerde ve farklı çalışma alanlarında toplamda 135 kişilik bir kadro ile alım gerçekleştirecektir. 

Makina ve Kimya Endüstrisi Ağır Silah Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli olarak çalışacak 35 sürekli işçiyi Lise mezunu veya dengi okul mezunu şartı ile alacaktır. Alım yapılacak kadrolar; Makine Bakım Onarım Alanına 10 kişi, Hidrolik-Pnömatik Alanına 5 kişi, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçılık 7 kişi, Kaynakçılık 1 kişi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü 5 kişi, Endüstriyel Bakım Onarım 5 kişi, Endüstriyel Kontrol 1 kişi, Betonarme Yapı Sistemleri 1 kişi olmak üzere 35 kişi alınacaktır. 

Makina ve Kimya Endüstrisi Ankara, Kırıkkale ve Çankırı'da bulunana fabrikalarına ise aynı şekilde lise mezunu ve dengi okul mezunu olmak şartı ile toplamda 95 kişilik kadroso ile işçi alacaktır.  Ankara'da ki, MKE Gazi Fişek Fabrikasına, MKS Kapsül Fabrikasına, MKE Makina ve Maske Fabrikasına ve MKE Barutsal Roket ve Patlama Fabrikasına, Kaynakçı, Makina, Sıhhi Tesisat, Torna Tesviye, Elektrik ve Kimya alanlarında 35 kişi alacak.  
Kırıkkalede bulunana, MKE Destek Tesisat İşletmelerine, MKE Silah fabrikasına, MKE Mühimmat Fabrikasına, MKE Pirinç Fabrikasına, MKE Barut Fabrikasına ve MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikasına, Kimya, Makina Elektrik, Torno Tesviye, CNC, İnşaat, Frezeci ve İş Makinaları Operatörlüğü pozisyonlarına toplamda 51 İşçi Personel alacak. 
Çankırı'da MKE Çankırı Silah Fabrikasına Torna Tesviye pozisyonunda 9 kişi alacak. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar 09 Ağustos2016 tarihinde resmi gazeteden yayınlanacak olup işleme alınacaktır. Başvular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacaktır. İlanın detaylarını ve başvuru süresini Türkiye İş Kurumu İnternet sitesinden takip edebilirsiniz. Ayrıca Sınav tarihi ve yeri başvurular tamamalandıktan sonra http://www.mkek.gov.tr/tr/Duyurular.aspx adresinden ilan edilecektir.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri