MİLLİ SPORCUMUZ KORONAVİRÜSÜ YÜZÜNDEN KARANTİNA ALTINDA

MİLLİ SPORCUMUZ KORONAVİRÜSÜ YÜZÜNDEN KARANTİNA ALTINDA!

Milli basketbol oyuncusu Selin Şahin koronavirüsü nedeniyle İtalya’da karantinaya alındı!
Milli Tekerlikli sandalye basketbol oyuncusu Selin Şahin sosyal medya hesabından koronavirüsü nedeniyle karantina altına alındığını duyurdu. Milli sporcu Selin Şahin, "Sadece kendi mahallemizdeki eczane ve marketleri kullanmamıza izin var. Yoksa ceza kesiliyor. Şehir değiştirmek yasak. Yaklaşık 15-20 gün sürecek. Fiziksel anlamda sağlıklıyım." ifadelerinde bulundu.

 

Tekerlekli sandalye milli basketbol oyuncusu Selin Şahin, sosyal medya hesabından İtalya’da koronavirüsü nedeniyle karantina altına alındığını takipçileri ile paylaştı.

İşte Selin Şahin’in açıklamaları…

“Ben İtalya’nın en güneyindeyim. Kuzey İtalya’ya göre buradaki vaka sayısı daha az. Bundan öncesinde çok fazla önlem alınmadı ama hafta başından itibaren önlemler arttırıldı. Evden çıkma yasağı getirildi. Elimizde sertifikayla geziyoruz. Nerede kaldığımıza dair.


Sadece kendi mahallemizdeki eczane ve marketleri kullanmamıza izin var. Yoksa ceza kesiliyor. Şehir değiştirmek yasak. Yaklaşık 15-20 gün sürecek. Fiziksel anlamda sağlıklıyım. Şu an için ligler de bitirildi. Türkiye’ye dönmek istiyorum ama uçuşlar da iptal edildi. Eğer uçuşlar normale dönerse Nisan’da ülkeme döneceğim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri