Milli Piyango biletlerinde yeni dönem!

Milli Piyango biletlerinde yeni dönem!

Yeni yıla sayılı günler kala gözler Milli Piyango'nun 80 milyon TL'lik büyük ikramiyesine çevrildi. Bu sene bir ilk olacak olan ortak bilet uygulaması ile Milli Piyango'da yeni bir dönem yaşanacak. İşte Milli Piyango'nun ortak bilet uygulaması.

 

Yeni yıla sayılı günler kala Milli Piyango büyük ikramiye heyecanını yaşayan vatandaşlar, 31 Aralık’ta yapılacak çekilişi bekliyor. Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bu sene ilk defa onlarca kişinin bir bilette pay sahibi olabileceği "ortak bilet" uygulamasını başlattı. Böylece bir ya da bir grup bilet, üzerinde yazılı birim fiyatlarına göre hesaplanan satış tutarını geçmemek üzere aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınabiliyor.
 

İLK DEFA UYGULANACAK

Ortak bilet uygulaması ile alınan biletlere isabet eden ikramiyeler, sanal bayi veya idare tarafından biletleri satın alanların hesabına ödenecek. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü Bekir Yunus Uçar ortak bilet uygulamasının ilk defa Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişi için başlatıldığını söyleyerek, bu uygulamanın sanal ortamdaki yasal bahis siteleri üzerinden büyük montanlı satışlarda kullanıldığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri