Migros 2016 Personel Alımı

Migros 2016 Personel Alımı

Mağaza Personeli Alımı İçin : En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda çalışabilecek personel alımı yapılacaktır. Kocaeli il'i İzmit ilçesinde yer alan TOPTAN mağazasında görevlendirilmek üzere Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan sorumlu olan personel alınacaktır.

Kasap  Şarkütör Alımı İçin : Konusunda deneyimli,  dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek Çanakkale bölge mağazalarında Kasap ve Şarküteri personeli alarak görev yapacak personel alımı yapılacaktır. Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Ürünlerin reyonlarda standartlara uygun olarak bulunmasını sağlamaktan, Müşterilerin taleplerine istinaden et ürünlerini hazırlamaktan ve sunmaktan sorumlu personeller alınacaktır. Mezuniyet seviyesi en az ilköğretim olarak belirtilmiştir.

Mobil Destek Elemanı Alımı İçin : En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda 15 gün gece 15 gün gündüz vardiyasında çalışabilecek Ataköy, Bakırköy, Bahçelievler, Florya, Merter, Yeşilköy bölge mağazalarında Mobil Destek Elemanı olarak çalışacak personel alımı yapılacaktır. Günlük mağaza ziyaretleri gerçekleştirmekten, ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan ve mağaza reyon eksiklerinin belirlenip giderilmesinden sorumlu olacaklardır.

Kasiyer/Tezgahtar Alımı İçin : En az lise öğrencisi/mezunu, Dinamik ve yoğun iş temposunda vardiyalı çalışabilecek İstanbul Göktürk lokasyonun da bulunan Migros mağazalarında Kasiyer,Tezgahtar,Satış Elemanı kadrolarında görev alacak personel alımı yapılacaktır. Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Mal Kabul Görevlileri'ne destek vermekten, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamaktan, Mağaza kasalarıyla ilgili tüm işlemleri yerine getirmekten sorumlu olacaklardır.

Mağaza Yönetici Adayı Alımı İçin : Üniversiteden yeni mezun olmuş ve son 6 ay sigorta primi yatmamış, Tercihen İşletme, İktisat ve Yönetim Bilimleri bölümlerinden mezun, Perakendenin dinamizmine ayak uydurabilecek, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sonuç odaklı, Müşteri odaklı yaklaşıma sahip, Ekip çalışmasından keyif alan, Erkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamlamış personel alımı 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri