METRO ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIYOR

METRO ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIYOR

Metro Cash & Carry Ekim 2016 itibarı ile yayınladığı iş ilanları kapsamında şu an 56 farklı açık pozisyon bulunuyor. Özellikle lise mezunları için bir çok alanda personel alımı yapılacak. Çoğu ilan için başvuru 14 Ekim son tarih olarak belirtildi 

Reyon Elemanı-Kasiyer, kasiyer, reyon elemanı, büfe elemanı gibi lise mezunu personel alımları için birçok başvuru yer alıyor. Özellikle birçok ilde reyon elemanı ihtiyacını karşılamak için farklı başvurular bulunuyor. 

Lise ve lisans mezunu diğer kategoriler de şu şekilde: İç Satış Sorumlusu, Müşteri Yöneticisi/Yönetmeni, Operasyon Destek Uzmanı, Kasalar Kategori İdari Müdürü, Saha Müşteri Yöneticisi, Sevkiyat Asistanı, Depo Sevkiyat Elemanı, Saha Müşteri Yöneticisi, Şarküteri Bölümü Reyon Elemanı, Büfe Elemanı, Meyve Sebze Satın Alma Müdür Yardımcısı, Reyon Elemanı Deterjan, Reyon Elemanı Kuru Gıda, Reyon Elemanı Meyve Sebze, Reyon Elemanı Et Bölümü, Reyon Elemanı Balık Bölümü, Balık Bölümü Reyon Elemanları, bakım onarım elemanı, reyon elemanları ve kasiyerler (engelli personel) ,  (Engelli Personel) Kasiyer-Reyon Görevlisi, Balık ve Et Bölümü Reyon Elemanları ve kasiyer alımı yapılacak.

Üniversite mezunları için  de özellikle yabancı dil bilen personel alımı yapılacak. Bu kapsamda yabancı dil bilgisi gerektiren ilan kategorileri şu şekilde:Category specialist (non food), category senior specialist (cosmetics), regıonal hr operatıons assıstant manager, Business Administration Specialist (Gastronometro), Events & Sales Executive (Gastronometro), BRANDING & MARKETING COMMUNICATIONS SR. SPECIALIST, PRICING SPECIALIST, Product Life Cycle Jr. Specialist, IT Business Partner ( Finance), Category Specialist (Detergents), Category Management Specialist (Meat) olduğu belirtildi. 

İLANA BAŞVURMAK VE KADROLARI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri