Meteorolojiden son dakika kar uyarısı

Meteorolojiden son dakika kar uyarısı! Yoğun ve kuvvetli geliyor...

Gelen son dakika haberine göre; Meteorolojiden yurdu etkisi altına alan kar yağışı için flaş uyarı geldi. Meteorolojiden yapılan açıklamada vatandaşlar kar yağışı için dikkatli olunması konusunda uyarıldı. En önemli uyarı da deprem bölgesi için geldi. İşte kar yağışının yoğun ve kuvvetli olacağı o illerimiz...

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde beklenen kar yağışı Van, Hakkari, Şırnak ve Siirt çevrelerinde yoğun, Diyarbakır, Batman, Urfa ve Mardin çevrelerinde ise kuvvetli olacak. Söz konusu illerde buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor. Elazığ ve Malatya çevresinde bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı bekleniyor. İşte kar yağışı ile ilgili tüm detaylar...

Meteorolojiden kar yağışı ile ilgili önemli uyarı geldi.


Ülkeyi etkisi altına alan kötü hava şartları rutin hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle bir çok okul tatil edilirken meteoroloji özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerle ilgili önemli kar yağışı uyarısında bulundu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde beklenen kar yağışının, bazı illerde yoğun ve kuvvetli olacağı uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde beklenen kar yağışının cuma günü sabah saatlerine kadar Van, Hakkari, Şırnak ve Siirt çevrelerinde yoğun, Diyarbakır, Batman, Urfa ve Mardin çevrelerinde ise kuvvetli olacağı belirtildi.

Söz konusu illerde vatandaşların ve yetkililerin buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ düşme riskine karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Deprem bölgesi için kuvvetli kar uyarısı

Elazığ ve Malatya çevresinde bugün akşam saatlerine kadar kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, deprem bölgesindeki kar yağışının akşam saatlerine kadar kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Bölgede meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri