Mesleki Yeterlilik Kurumu 50 İşçi Alımı

KPSS 60 Puan Şartı Olan İlanda 50 Kişi Alınacağı Bildirildi. Başvurular 10 Haziran 2016 Tarihinde Sona Erecektir.

1 Haziran 2016 Tarihinde Mesleki Yeterlilik Kurumu personel alacağını duyurdu. Belirsiz süreli Daimi olarak kamu işçisi alımı yapacak olan MYK toplam 50 kişi istihdam edilecek. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 10 Haziran 2016 tarihine kadar yapılacaktır.

2 Bilgisayar İşletmeni alımı için: En az dört yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Ekonometri veya Muhasebe bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. 2 yıl deneyim sahibi olmak.

3 Büro Görevlisi Genel alımı için: İki yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Büro Görevlisi Muhasebe Alımı için: Dört yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Denetim bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Muhasebe alanında 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Büro Yönetimi Bilgi İşlem alımı için: İki yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. MCSA sertifikasına sahip olmak. Bilişim sektöründe 4 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Büro Yönetimi İnsan Kaynakları alımı için: İki yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının İnsan Kaynakları Yönetimi, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sosyal Güvenlik bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P93  puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. İnsan Kaynakları alanında 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Büro Yönetimi Basın Tanıtım alımı için: İki yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının Radyo ve Televizyon Programcılığı, Radyo ve Televizyon Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Alanında 5 yıl deneyim sahibi olmak. Sunuculuk/Spikerlik sertifikasına sahip olmak.

1 Büro Görevlisi Yazı İşleri alımı için: Dört yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Basın Savcılığına kayıtlı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olarak en az 4 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelendirmek.

2 Sekreter alımı için: İki yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik veya Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P93 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. En az 3 yıllık mesleki tecrübe sahibi olmak.

13 Uzman Yardımcısı alımı için: Siyasal Bilgiler veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler veya Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak .

6 Uzman Yardımcısı alımı için: Mühendislik Fakültelerinin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak.

2 Uzman Yardımcısı alımı için: Siyasal Bilgiler veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P14 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 tarih ve sonraki doğumlular).

3 Uzman Yardımcısı alımı için: Mühendislik Fakültelerinin İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 tarih ve sonraki doğumlular).

3 Uzman Yardımcısı alımı için: Mühendislik Fakültelerinin Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 tarih ve sonraki doğumlular).

1 Uzman Yardımcısı alımı için: Mühendislik Fakültelerinin Metalürji Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 tarih ve sonraki doğumlular).

2 Uzman Yardımcısı alımı için: Mühendislik Fakültelerinin ElektrikElektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 70 puan almış olmak. Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak (01/01/1981 tarih ve sonraki doğumlular).

2 Bilgisayar Mühendisi alımı için: Mühendislik Fakültelerinin, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Ağ teknolojileri, işletim sistemleri ve bilgi sistemleri güvenliği konuları veya PHP yazılım dili ve Oracle veritabanı konularında en az 2 yıl deneyimli olmak.

1 Avukat Alımı için: Hukuk fakültesinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Avukatlık ruhsatına sahip olmak. 5 yıl deneyim sahibi olmak.

3 İstatistikçi Alımı İçin: Fen edebiyat Fakültelerinin İstatistik veya Matematik bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Mütercim alımı için: En az dört yıl süreli eğitim veren yurt içinde veya Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilmiş yurt dışındaki bir yüksek öğretim kurumunun İngilizce mütercimtercümanlık, Çeviribilim (ingilizce), İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi veya İngiliz Dili Eğitimi bölümünden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Son 3 yıl içerisinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizceden en az 90 puan almış olmak. 2 yıl deneyim sahibi olmak.

1 Muhasebeci alımı için: En az dört yıl süreli eğitim veren yüksek öğretim kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Ekonometri veya Muhasebe bölümlerinden mezun olmak. Başvuru tarihi itibariyle geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS)’den P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Belgesine sahip olmak.

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri