Mersin Üniversitesi 29 akademik personel alıyor

Mersin Üniversitesi 29 akademik personel alıyor

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda Mersin Üniversitesine 29 akademik personel alımı yapılacağı belirtildi. Mersin Üniversitesinin Öğretim Üyeliği Kadrolarına 29 akademisyen alımı yapılacağı ilan edildi. Mersin Üniversitesine 4 profesör, 10 doçent ve 15 yardımcı doçent alımı gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını 21 Ekim 2016 tarihine kadar yapabilecekler. Başvurular profesör ve doçent kadroları için Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadrosu için ise ilgili Fakülte Dekanlıklarına ve Yüksekokul Müdürlüklerine şahsen yapılacak.

Mersin Üniversitesinin profesör ve doçent kadrosu daimi statüde olup, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması istenmektedir. Alınacak akademisyenler Anamur Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Tıp Fakültesinde görevlendirilecekler.

Mersin Üniversitesi akademik personel alımı başvurularında istenen belgelere üniversitenin resmi internet adresinden ulaşılabilecek İLAN DETAYLARI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri