Meral Akşener’den Çarpıcı Açıklamalar

Meral Akşener’den Çarpıcı Açıklamalar

İYİ  Parti lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, önemli  değerlendirmelerde bulunuyor. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren  Akşener, gündemdeki pek çok soruya da yanıt veriyor. 
Akşener  açıklamalarında, S-400’lerle ilgili çarpıcı bir iddiaya yer verdi.  Akşener, “S-400’lerle ilgili bir duyumum var. Umarım doğru değildir.  Büyük bir güvensizlik neticesinde sarayın korunması için alındığına dair  bir duyumum var. Umarım doğru değildir” dedi.

Seçim  çalışmaları kapsamında düzenlediği mitinglere bir gün ara veren İYİ  Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Habertürk  TV’de Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına konuk oldu.

Cumhurbaşkanı adayı Akşener, gündeme ilişkin ve seçim çalışmaları hakkında önemli değerlendirmelerde bulunuyor.

Medyanın  kendisine karşı tutumuna yönelik soruya Akşener, “O meydanlar  doluyorsa, o şehir sizi konuşur, ‘kadın geliyor, iyi parti geliyor’  deniyor. Dolayısıyla bu işi o yolla çözüyorsunuz. Ama vatandaşın bilgi  alma hakkı ortadan kalkıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Akşener’in açıklamalarının satır başları şöyle:

“Bizim  kitlelerimiz farklı. Sürekli kaybetmekten kendini kötü hissettiren  seçmene İnce kendini iyi hissettirdi. Ama benim hitap ettiğim kitle  merkez sağın muhafazakar kitlesi. Bir gaz kaçırma söz konusu değil.  Sadece CHP seçmeninin mutlu olduğu bir süreç bu. CHP’nin altı oka evet  basacak seçmeninin söylense de verdiği yer partisidir. CHP içinde yer  alan Batıdaki merkez sağ seçmen bizde duruyor.

“BU ŞEHİRLERDEN MİLLETVEKİLİMİZ ÇIKACAK”

İç  Anadolu’da Selçuklu coğrafyası dediğimiz alanda şaşırtıcı sonuçlarımız  var bizim. Selçuklu coğrafyasında göreceksiniz, her türlü iddiaya varım,  her şehirden milletvekili çıkacak.

“BUNU BİLMEK ZORUNDAYIZ”

Ben TİKA’yı kapatacağımı söylemedim. TİKA’nın 4 milyar doları nerede harcadığını bilmek zorundayız. Bunu bileceğiz.

ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI

Sayın  Gül ile ilgili bir menfi düşüncem yok. Sayar ve severim. İlan ettiğim  adaylığımı geri çekmeyeceğimi söylemiştim. Ama Sayın Gül’ün Saadet  Partisi’nin adayı olmasını isterdim. Ben netice itibariyle yüz bin imza  ile aday oldum. Eğer milletimiz bu imzaları vermeseydi, aday  olmayacağımı da ilan etmiştim. Millete olan güvenim beni mahcup etmedi.

“KERİM ÇORAKLI BU YÜZDEN İÇERİDE”

Kerim  Çoraklı, Ankara il başkanlığının resmi sigortalı çalışanı. Tanıdığım  sevdiğim bir genç. Kerim, 17-25 Aralık’tan sonra Bahçeli’nin söylediği  sözleri Tweet haline getirip attığı için içeride.

“DEMİRTAŞ’A POLİS YANITI”

İkincisi  biz Selahattin Demirtaş bey ile Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı  döneminde partilerimizin görevlendirmesiyle biz Çin’e gittik. Yarı  minibüs gibi bir araçta geziyoruz. Demirtaş bana döndü ve senin  polislerin beni bir dövdüler dedi ki. Kaç tarihindeydi dedim 1987 dedi.  Ben o zaman Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Kocaeli fakültesinde yüksek  lisans yapan biriydim.

Fail-i meçhullerle ilgili olarak bir  komisyon kuruldu. Oraya tanık veya bilgisine başvurulacak kişi olarak  ben hiç çağrılmadım. Çünkü yok da onun için. Çağrılanlara da baksınlar  hepsi Tayyip Bey ile beraber.

“ERDOĞAN BENDEN KORKUYOR

Sayın  Erdoğan korkuyor benden. Siz korktuğunuzu dikkate alır mısınız? Kendisi  ne zaman beni dikkate alacak? 2. tura kaldığımda. Zaten sayın Erdoğan  CHP’den oy istemiyor. Orayı şeytanlaştırarak yüzde 65’lik sağın her  renginden oy almaya çalışıyor. Göreceksiniz, ikinci tura ben kalacağım.  Bunu hem anketler, hem sağ seçmen söylüyor.

“ABDULLAH GÜL İLE İLGİLİ TEKLİFİ BEN BOZDUM”

Abdullah  Gül’ün adaylığını isteyen çok garip bir grup varmış. Bunlar Gül’ü çatı  aday olarak istediler. HDP’nin de razı olduğunu söylediler. Burayı ben  bozdum. Sonuç itibarıyla Kürtlerden bana oy gelmeyeceği söylendi.  Kürtlerin hiç oy vermeyeceğini dillendiren HDP’li Sırrı Süreyya Önder.  Sonra da ikinci turda Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini söyledi. Bu çok  manidar.Benim arkadaşlarıma ‘hadi biz parti kuralım, 3. bir yola ihtiyaç  var’ dediler. Dolayısıyla geçmişin merkez partilerine benzeyen fakat  21. yüzyılın değerlerine sahip çıkan bir parti kurulması lazım dediler  ve herkes taşın altına elini koydu. Parti genel merkezimizi bizim  sanıyorlar, hayır kiralık. Bunların hepsi imece usulü yapıldı.

GAZİANTEP’TE YAŞANAN OLAYLAR

Çöp  ve harfiyat kamyonları ile kapatmışlardı. Şoförle tartışmadım o emir  kulu neticede. Valiye yazıklar olsun, belediye başkanına da yazıklar  olsun dedim. Eskort vermediler. Vatandaşlar belediye başkanını  yuhaladılar. Antep’te durumumuz çok iyi. İYİ Parti olarak Diyarbakır’dan  aday çıkarıyoruz.

Her yere üniversite açıldı. Bizim ekonomiye  bakışımız hukukun üstünlüğü, demokrasinin uygulanması ve eğitim. Şu anda  demokrasi ve hukuk olmadığı için eleştiren hapse gittiği için  insanların nefes almasını sağlanması lazım. İstanbul’daki havalimanı  tamamen şahsın ve yolcu teminatı var. Bunu kim yaptı? Bu devlet yaptı.  Büyük projeleri devlet yapar, küçük projeleri özel sektör. Daha ucuz mal  olur.

“FATMA ŞAHİN TATAVA YAPMASIN”

Gaziantep  Belediye Başkanı Fatma Şahin tatava yapmasın. Kamyonları çekip Sayın  Erdoğan’ı 15 dakika orada bekletsin bakalım ne oluyor. Belediye çöp  konteynerları ne demek? Ablanın Fethullah Gülen için yaptığı salya sümük  konuşmaya bakmak lazım.

“SURİYE’NİN İÇİNE ELİNİ İKTİDAR SOKTU”

Biz  4 milyon mülteciyi ülkemizde barındırıyoruz. Ben de göçmenim. Ama  Suriye’nin içine elini iktidar soktu. 2 haftada Şam’da namaz kılacaktık.  Güçlü bir Suriye kime faydalıydı? Bize faydalıydı. Ne kadar para  harcadık? 150 milyar lira Türk parası harcadık.

“YUSUF HALAÇOĞLU’NUN KIRGINLIĞI YOK”

Yusuf  Halaçoğlu benim hocamdır. 1. sıra Kayseri’de onundu. Evini İzmir’e  taşımış. Ben de ona durumu anlattım. Kesinlikle bir kırgınlık yok. Şuan  yurt dışında ve oradaki Türklere İYİ Parti’yi anlatıyor.

ÇARPICI S-400 İDDİASI

S-400’lerle  ilgili bir duyumum var. Umarım doğru değildir. Büyük bir güvensizlik  neticesinde sarayın korunması için alındığına dair bir duyumum var.  Umarım doğru değildir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri