MEMURLARAHABERİN yoğun çabasıyla özel harekat polisi alımı askerlik şartı değiştirildi

MEMURLARAHABERİN yoğun çabasıyla özel harekat polisi alımı askerlik şartı değiştirildi

MEMURLARAHABER.COM ailesi olarak AYLARDIR ÖZEL HAREKAT ALIMINDA ASKERLİK VE YAŞ ŞARTI İÇİN HABER YAPIP SİZ ZİYARETÇİLERİMİZİN İSTEKLERİNE SES OLMAYA ÇALIŞTIK.
 Çabamızın sonuç vermesi bizleri çok sevindirdi. ,

Aylardan beri özel harekat polisi alımında askerlik şartı bulunmaktaydı ve bu şartın kaldırılması için tüm adaylar adına mücadeleyi hiç bırakmadık ve sürekli takip ederek ve gündemde tutarak bu şart ile ilgili olarak değişikliğin şart olduğunu dile getirdik ve mutlu sona ulaşıldı.

 Şimdi sıra geldi özel harekat polis alımı için başvuruların alınmasına.Bilindiği üzere özel harekat polisi alımında Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alım yapılacağı belirtilmiş ve şartlar arasında 36 ay askerlik şartı, en az lise mezuniyeti vardı. 

Ayrıca KPSS şartı olmaksızın adayların başvuru yapacağı belirtilmişti. İlk alım yapılacağı duyurusundan başvuruların alınacağı tarih belirtilmişti ve burada sadece askerlik şartı bulunması adayların acaba 36 ay askerlik şartı kalktı mı sorularını akıllarına getirmişti.

VE DÜN  (İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN ) MÜJDE GELDİ VE ÖZEL HAREKAT ALIMINDA ASKERLİK ŞARTI KALKTI. ŞİMDİDE 2017 İÇİN PERSONEL ALIMLARINDA YAŞ ŞARTININ KALDIRILMASI KAMPANYASINI BAŞLATTIK. İLGİLİ KAMPANYA İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE TÜM MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI SİZLERE İLKKEZ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ. KPSS- İŞ ARAYANLARIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER!

Önlisans mezunu 8 bin Memur Alımı ilanı için Tıklayınız.

Lise Mezunu 9 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

Lisans Mezunu 13 Bin Personel Alımı İçin Tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri