Melisa Ilıcalı’ya benzetildi!

HAMİLE OLAN SİNEM'E ACUN'UN KIZI HATIRLATILDI! OLAY PAYLAŞIM

Evlendikten sonra kameralardan uzak kalan güzel oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabı İnstagram'dan küçüklük fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Sinem Kobal'ın küçüklüğü Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'ndan olan kızı Melisa Ilıcalı'ya benzetildi.

 

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal’ın geçtiğimiz günlerde 4 aylık hamile olduğu haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

SIK SIK PAYLAŞIMDA BULUNUYOR
Ekranlardan bir süredir uzak kalan Sinem Kobal sosyal medyayı ise aktif kullanıyor. 5.5 milyon kişi tarafından takip edilen güzel oyuncu sık sık yaptığı birbirinden iddialı pozları ile adından sıkça söz ettiriyor.
Sinem Kobal’ın son instagram paylaşımı ise olay oldu. Anneler Günü paylaşımı yapan ve annesi ile birlikte çekildiği küçüklük fotoğrafını takipçileri ile paylaşan Kobal’ın çocukluk halini görenler şoke oldu.

MELİSA ILICALI’YA BENZETİLDİ
Annesi ile olan bu pozunu paylaşan Sinem Kobal’ı gören yüzlerce takipçisi oyuncunun küçüklük halini Acun Ilıcalı’nın Şeyma Şubaşı’ndan olan küçük kızı Melisa Ilıcalı’ya benzetti.

Melisa ile Sinem Kobal’ın benzerliği yok artık dedirtti. 150 bin beğeni alan bu fotoğrafa binlerce yorum yağdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı