Mehmet Aydın dolandırdığı yetmedi bir de dalga geçiyor

Çiftlik Bank'ın tosunu Mehmet Aydın dolandırdığı yetmedi bir de dalga geçiyor

Dolandırdığı yetmedi bir de dalga geçiyor
Çiftlik Bank'ın tosunu Mehmet Aydın’ın Facebook'da açtığı "Çiftlik Bank" sayfası isim değiştirdi. Sayfanın yeni adı "CAPS ÇİFTLİĞİ" olurken  sayfayı takip eden mağdurlar "Adam bir de bizle dalga geçiyor" yorumunda bulundu.

Arkasında binlerce mağdur bırakarak Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank’ın tosunu Mehmet Aydın'ın Facebook’da açtığı “Çiftlik Bank” sayfası isim değiştirdi. Facebook adresinin şifresinin sadece Mehmet Aydın ve  yöneticilerde olduğu belirtilen sayfanın yeni adı “CAPS ÇİFTLİĞİ” olarak değiştirildi.

“DOLANDIRDIN BARİ DALGA GEÇME”

Dolandırdığı insanlara bir süre öncesine kadar videolar gönderen Mehmet Aydın yurt dışına kaçar kaçmaz Facebook’daki Çiftlik Bank sayfasını dondurmuştu. Üyelerin bir umut diyerek takibi bırakmadığı Facebook adresinin bugün ismi değişti.

ŞİFRE KİMDE?

Takipçilere gelen bildirime göre Çiftlik Bank sayfasının adı değişti ve tekrar faaliyete geçti. Sayfanın yeni adı “Caps Çiftliği” oldu. Genellikle mağdurların takip ettiği facebook adresine yorum yağmaya başladı. Bazı mağdurlar “bu sayfanın şifresi Mehmet Aydın’dan başkasında yok. Adam bir de bizle dalga geçiyor” dedi.

HESABI KAPATMADI YENİ İSİM VERDİ

Tosun’un yurt dışına kaçmasının ardından sosyal medyada onlarca çiftlik bank hesabı açıldı. Mağdurlar Caps Çiftliği’nin o hesaplarla karıştırılmamasını, daha önce bildirimlerin yayınlandığı sayfanın isminin değiştirildiğini söyledi.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri