Mebden öğretmenlere ve okullara büyük çağrı

Mebden öğretmenlere ve okullara bir çağrı

Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye'yi sarsan ve halkı sokaklara döken darbe girişiminin ardından tüm öğretmenlere ve okullara bir çağrı yaptı.

Darbe girişimi ile çok sayıda insanımızın hayatını kaybetmesi, çok sayıda askerimizin darbeye alet edileerek hayatını kaybetmelerine neden olunması, halkımızın büyük acılara muhatap kılınması, çok sayıda polisimizin şehit olması ve dah bir çok acılara sebep olunmasının sıcaklığı devam ederken MEB tüm öğretmenlere ve eğitim kurumlarına bir çağrı yaparak bayrak asılması önerisinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı adına çağrıyo twitter hesabı üzerinden Yusuf Tekin yaptı.MEB Bakanı, Tekin ve Milli iradeye karşı yapılan saldırılara karşı Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları sosyal medya adresleri üzerinden öğretmenlere çağrıda bulundu. 

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, kişisel twitter adresi üzerinden yaptığı çağrının ardından, kendi hesabına öğretmenlerin gönderdiği birlik beraberlik vurgulu fotoğları retweetledi. Öğretmenlerin kendi illerinde bulunan okullara Türk Bayraklarını astıkları fotoğrafları paylaşan MEB Müsteşarı Sayın Yusuf Tekin, "Okullarımızda, kurumlarımızda, evlerimizde, her yerde..." Türk bayrağının asılması çağrısında bulundu 

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Öğretmen Haberleri 2024 Haberleri