MEB 4 bin 200 öğretmen alımı başvuru bugün başladı

MEB 4 bin 200 öğretmen alımı başvuru bugün başladı

Milli Eğitim Bakanlığı en fazla 2 yıl süre ile çalıştıracağı geçici öğretmen alımı başvuruları bugün başlıyor. Suriyeli öğrencilerin Türk Eğitim Sistemine entegrasyonu projesi kapsamında 1 yıl sözleşme yapılacak. Ardından 1 yıl daha en fazla sözleşme imzalanarak 2 yıl süreyle geçici olarak çalıştıracak. Branşlar Türkçe, Türk Dili ve Edebiyatı ve Sınıf öğretmenliği branşlarında olacak. Başvuru bilgileri ve başvurular nasıl yapılacağına dair açıklama şu şekilde.

Milli Eğitim Bakanlığı, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ana sayfasından başvurular bugün BAŞLADI

Başvuru şartları arasında 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) 50 almış olmak gerekiyor. Puan türü olarak  KPSSP121 esas alınacak. FETÖ/PDY’den veya PKK terör örgütlerinden dolayı ceza almamış olmamak gerekiyor. Başvurular 8-10 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünde açılacak olan elektronik başvuru formundan yapılabilecek.

Başvurularını elektronik ortamda tamamlayanlar İl milli Eğitim Müdürlüklerinde onaylatmaları gerekiyor. Alım yapılacak sayının iki katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak. Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

2017 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2017 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri