Masum TÜRKERDEN ŞOK AÇIKLAMALAR

TV 8DE YAYINLANAN ERKAN TAN İLE BAŞKENTTEN PROGRAMINDA DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER BİRBİRİNDEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR YAPTI

İŞTE SATIRBAŞLARI

Başbakan sara nöbetine falan girmedi!

* Hatırlarsınız başbakanın makam arabası üç yıl önce  kapıları kapanıp başbakan içeride kalmıştı. Başbakan'ın aracının kilitlenmesi de bir suikast girişimidir! ve balyozla camları kırılıp başbakan içeriden çıkarılmış ve başbakan sara geçirdi denmişti. Alakası yok başbakanın güvenliği yok orada başbakana suikast girişimi yapılmıştır makam aracının kapıları kilitlenmiştir. ve o zaman sara nöbeti geçirdi denilerek olayın üstü örtülmüştür.

RUSYA GEMİSİ RUS FÜZESİYLE UÇAĞIMIZI VURMUŞTUR

Yeni nesil füzenin ilk denemesini başbakan üzerinde yaptılar!

* Suriye sınırında Savaş uçağımızı Rus Gemisinden Rus füzesi vurmuştur. Ve bunu ben ilk gün söylediğimde yalanlanmıştı. Fakat iki gün önce Genel kurmay başkanlığı sözlerimi doğrulamıştır.Peki o ilk günlerde  Neden Suriye vurdu denildi? Çünkü Rusya vurdu dediğimde doğrulansa 3. Dünya Savaşı çıkacaktı. Nato üyesiyiz. Nato üyesi devlete saldırı olduğunda NATO otomatikmen Rusyaya savaş açması gerekecekti.

AFYONDAKİ BOMBALAR SURİYEYE GÖTÜRECEKTİ

Afyon'daki patlama kaza degil,ajanlar yapti cephaneler Suriye sinirina sevk edilecekti'

* Afyondaki patlamanın üstü örtüldü. Bombalar fünyeyle saklanmaz.Bunu herkes bilir. Marmaradada depolarımız var depremler oldu o zaman o depodaki bombalar neden patlamadı?  Bu bombalarımız  Suriyeye götürülecekti. Ülkemizde ajanlar cirit atıyor. Buradaki bombalar casuslar tarafından Suriyeye gitmemesi için depo patlatıldı. Gerçekler saklanıyor. Bu kadar olay oluyor Milli Savunma Bakanını gören duyan var mı?

MİT, CIA aracığı ile PKK ile görüşüyor dedim!

Başbakan önce yalanladı söyledim bunları fakat ses kayıtları ortaya çıkınca doğrulamak zorunda kaldı

SÖZLERİM GAZETELERDE YER ALMIYOR

SİYASİ GÜNDEMİ KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset-gündem Haberleri