Markette Birbirlerini yediler

Market güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen rezillik görevlilerin ve müşterilerin gözü önünde gerçekleşti.

Hem market görevlilerinin hem de müşterilerin uyarılarını ve tepkilerini dinlemeyen iki kadının rezil hali büyük tepki çekti. Görüntüler sosyal paylaşım sitelerinde dakikalar içinde milyonlarca yorum ve beğeni aldı.

İğrenç görüntülere sosyalpaylaşım sitelerinde de büyük tepki gösterilirken görüntüler haber kanalları ve tv ana haber bültenlerinde de yer aldı. Görüntüler öncesi çocuklara izletmeyin uyarısı yapıldı.

Ünlü market zincirinde düdüklü tencere için kavga eden kadınların görüntüsü sosyal medyada günün en çok paylaşılanları arasına girdi. Kalan son tencereyi almak için kıyasıya mücadele eden iki kadın, etraftakilere aldırış etmeden birbirlerini yerlerde sürükledi

BUNU YAPMAYA DEĞER Mİ?”Korona kurallarının hiçe sayıldığı kavga anında market çalışanlarından birinin “Düdüklü tencere için birbirinize bunu yapmaya değer mi?” demesi dikkat çekti.

Bir markette kaydedilen görüntülerde iki kadının düdüklü tencere kavgasına tutuştukları görülüyor. Korona kurallarını hiçe sayan kadınların yerlerde süründükleri görüntüler sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Cinsellik Haberleri

Karaciğer yağlanması olan ünlü oyuncu son halini paylaştı