Malatya Pötürge Belediye Başkanlığı 6 İşçi Alım İlanı

Malatya Pötürge Belediye Başkanlığı 6 İşçi Alım İlanı

Malatya Pötürge Belediye Başkanlığından 13 Ekim 2016 da yapılan ilanda 6 işçi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru son 24 Ekim 2016 tarih olarak açıklanmıştır.

Pötürge Belediye Başkanlığı 6 İşçi alacağını ve bu işçiler Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme işçisi olarak görevlendirilecektir. Alınacak personel Malatya Pötürge İlçesinde çalışacaktır.

Alınacak 6 Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme işçisi için şartlar : En az İlköğretim En çok Orta öğretim ( Lise ve Dengi ) okul mezunu olması, Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme işçiliğinde daha önce çalışmış en az 1 yıl deneyimi olması ve Belediye ihtiyaç duyması halinde temizlik ve çöp toplama işlerindede çalışabilecek olması şarttır.

İş Kur profil statüsü aktif olmayanlar iş başvurusunda bulunamazlar. Bu ilana Kişisel durumu ‘’normal ‘’ olanlarla birlikte ‘’ TMY ( Terörle Mücadelede Yaralana ) ‘’ olanlar da başvurabilir. Malatya Pötürge Belediye Başkanlığı 6 İşçi Alım İlanına Beton Parke ve Bordür Taşı Döşeme işçisi olarak alınacaklar 24 Ekim 2016 kadar başvurmaları gerekmektedir. Alınacak personeller Malatya ili Pötürge ilçesinde görev yapacaklardır.

İlana başvuracak adaylarıniş ilan 00003426544 no ile Malatya Pötürge Belediye Başkanlığı veya İş Kur Resmi İnternet sitesine 24 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir

2016 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri