Mahir Ünal:"1000 Kişi İstihdam Edilecek

Mahir Ünal:"1000 Kişi İstihdam Edilecek

Turistlere Yardımcı Olmak İçin 1000 Kişi İstihdam Edeceğiz Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olarak bilinen ITB 2016 için Almanya Berlinde bulunan Kültür ve Turizm bakanı basın mebsupları için bir toplantı düzenledi. 

Turizm bakanı basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. 

 Turizm Bakanı Mahir Ünal Türkiye'nin turizm konusunda geldiği noktalara değinirken toplantının gerçekleşeceği ülke olan Almanya ve Türkiye arasındaki Turizm ilişkisinden söz etti. 

Türkiye'nin Güvenlik Sorunu Yok Turizm bakanı konuşması sırasında turizm çalışmaları esnasında çevreye duyarlı olduklarını dile getirdi. 

Gazetecilerden gleen terör sorularına "Türkiye'nin herhangi bir güvenlik sorunu bulunmuyor. Terörün oluşturduğu şüphelere izin vermeyin" yanıtını veren bakan Ünal konuşması esnasında Türkiye'ye gelen ziyaretçilere daha iyi yardımcı olmak için personel alımı gerçekleştirileceğini dile getirdi. 

Türkiye'ye gelen turistlerle iletişimin genişletilmesi ve turistlerdeki memnuniyetin arttırılmasının amaçlandığı çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Kültür ve Turizm Bakanı Sn Mahir Ünal “Türkiye’ye gelen ziyaretçilere daha çok dokunmak istiyoruz. Bunun için bin kişiyi istihdam edeceğiz.” dedi.

 400 Kişi Havalanında - 600 Kişi Ören Yerleri ve Müzelerde Ülkemize gelen ziyaretçiler uçaktan indikleri andan itibaren geniş bir destek ekibini karşısında bulabilecek.

 400 kişi havalanında Türkiye'ye gelen turistleri karşılayacak, turizm elçisi olarak çalışacak, havalanından gitmek istenilen yerlere turistler destek ekipleri tarafından ulaştırılacak. Planlamalara göre 600 kişi de ören yerleri ve müzelerde istihdam edilecek.  

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri