lise, önlisans, lisans 2954 personel alım

lise, önlisans, lisans 2954 personel alım başvuruları yarın sona eriyor

Adalet Bakanlığının yapacağı 2 bin 954 personel alımına başvurular yarın sona eriyor. Adalet Bakanlığı tarafından Ceza ve Tevkifevlerinde istihdam edilmek üzere 2.454 infaz ve koruma memuru, 144 büro personeli (ceza infaz kurumu katibi), 95 diğer sağlık personeli (sağlık memuru), 56 teknisyen, 155 destek personeli (şoför), 26 destek personeli (aşçı), 24 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere 2.954 sözleşmeli personel alımına başvurular 15 Nisan 2016 tarihinde sona eriyor.

Adalet Bakanlığının 2.954 kişilik personel alımına ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. Adayların başvuru yapabilmeleri için  lisans mezunları 2014 KPSSP3, önlisans mezunları 2014 KPSSP93, ortaöğretim mezunları ise 2014 KPSSP94 puanı türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Adaylar başvurularını, Adalet Komisyonu Başkanlıklarından veya Bakanlık internet sitesinden temin edecekleri başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte 15 Nisan 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet Başsavcılıklarına teslim etmek suretiyle yapabilecekler.

Adalet Bakanlığının personel alımında adaylar bir unvan için sadece bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığının yapacağı sınava başvurabilecekler. Aynı unvan için birden fazla komisyona başvurulması durumunda başvurular geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenler kazanmış olsalar dahi yerleştirme işlemleri yapılmayacak.

Adaylar farklı unvanlara ilişkin personel istihdamına yönelik diğer ilanda aranan şartları taşımaları halinde, ayrı ayrı bu unvanlar için de aynı veya farklı adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu başkanlığına başvuru yapabilecekler.

2016 KPSS VE PERSONEL- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN
 
2016 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri