Kültür Bakanlığı 139 Memur ve İşçi Alıyor (Eylül iş ilanları)

Kültür Bakanlığı 139 Memur ve İşçi Alıyor (Eylül iş ilanları)

Muğla 33 kişi, Gümüşhane 22 kişi, İzmir 25 kişi, Denizli 20 kişi ve Aydın 39 kişi olarak toplam da 139 memur ve işçi alımları yapılacaktır.

İlkokul, Lise ve Üniversite mezun KPSS Şartsız işçi alımı yapıyor ilana Kimler Başvuracak?

İşte şartları İzmir teos kazı başkanlığı, Denizli Hierapolis antik kent, Muğla Beçin Kazı başkanlığı, bozukkale su altı kazı başkanlığı, Aydın NYSA kazı başkanlığı ve Gümüşhane satala antik kent kazı başkanlığı adreslerine istihdam edilecektir.Alınacaklar vasıflı işçi, vasıfsız işçi, arkeolog, dalgıç, beden işçisi, mimar, restoratör ve sanat tarihçisi olarak görevlendirileceklerdir. Başvurular ilanı veren şehre göre değişkenlik göstermektedir.

Müzeler Genel Müdürlüğü Kazı Başkanlığına başvuracak adaylarda aranacak şartlar: Okur yazar, İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans olması ve 18 yaşını doldurması yeterlidir.

Daha önce arkeolojik kazılarda tecrübesi (Tercih Sebebidir) öncelik verilecektir.Başvuracak adaylardan istenen belgeler: Nüfus cüzdan fotokopisi, Sağlık raporu, 1 adet resim, Sabıka kaydı, Öğrenim durum belgesi ve Adli sicil belgesi Başvurular il turizm müdürlükleri ve iskurlara şahsen yapılacaktır

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri