KPSS SINAVINA GİRECEKLER, GÜNCELLEME YAPMAK ZORUNDA

KPSS SINAVINA GİRECEKLER, GÜNCELLEME YAPMAK ZORUNDA

KPSS'ye girecek adayların, sınav tarihlerinin değişmesinde dolayı, sınav merkezlerinde değişikliğik yapmak isteyenlerin güncelleme yapmaları gerekiyor. 

. KPSS güncelleme işlemleri ÖSYM'nin resmi sitesi 'https://ais.osym.gov.tr/' üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

ÖSYM'den yapılan duyurularda, "2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) başvuru işlemleri 9-24 Ağustos 2016 tarihleri arasında tamamlanmıştır. Sınav tarihlerindeki değişiklikten dolayı adaylar, sınav merkezi değişikliklerini  sistem üzerinden yapabilecektir" denildi.

Ayrıca, "Başvuru işlemleri sürecinde, eğitim bilgilerini ve sınava girecekleri öğrenim düzeyini YÖKSİS veya Üniversitelerin sisteminde yaşanan yoğunluk nedeniyle güncelleyemeyen adayların, okullarıyla bağlantıya geçerek bilgilerinin sisteme yansımasını sağladıkdan sonra, bu bilgilerini sadece YÖKSİS veya E-OKUL kaynaklı olmak koşuluyla ais.osym.gov.tr İnternet adresinden girerek güncellemeleri ve yeni bilgilerini sisteme kaydetmeleri gerekmektedir." ifadeleri kullanıldı.

ÖSYM, "Sınava girilecek öğrenim düzeyi ve eğitim durumu değişikliği ile ilgili ÖSYM ye gönderilen dilekçeler işleme alınmayacaktır" uyarısında da bulundu.

KPSS SINAVI NE ZAMAN?

ÖSYM'nin sınav takviminde yapılan güncellemeye göre, 22 Ekim'de yapılacağı duyurulan 2016-KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi) 16 Ekim'de, 23 Ekim 2016'da yapılacağı duyurulan 2016-KPSS Ortaögretim/Önlisans (Ortaöğretim Düzeyi), 20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

2016 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim / Önlisans) - BAŞVURU BİLGİLERİNİ GÜNCELLEME
Başlangıç Tarihi :31.08.2016 9:00
Bitiş Tarihi :05.09.2016 23:59

KPSS-2016/5: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme - TERCİH
Başlangıç Tarihi :05.09.2016 12:00
Bitiş Tarihi :08.09.2016 23:59
Tercih Ücreti:15 TL

Ödeme Yerleri:Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri