KPSS 55 puanla 98 personel alımı yapılacağı açıklanmıştır

 Kastamonu Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere faklı unvanlarda en az lise mezunu 40 yaş sınır 98 personel alınacaktır.

 Kastamonu Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere faklı unvanlarda en az lise mezunu 40 yaş sınır 98 personel alınacaktır. Personel alımın KPSS 55 puan şartı olup ikamet şartı yok

Kastamonu Üniversitesi hangi unvanda kaç personel alıyor
49 Destek Personeli, 39 Güvenlik Görevlisi ve 10 Teknisyen alınacaktır.
 
Destek Personeli alımında aranan nitelikler
8 personel için Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 33 personel için Lise mezunu olmak, 5 personel için Önlisans ilgili bölüm mezunu olmak, 3 personel için Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türlerinden en az 55 puan almış olmak, Ayrıca 4 personel için 40, 3 personel için 35 ve 42 personel için 30 yaşını doldurmamış olmak ve Kılavuzda yer alan diğer nitelikleri taşımak.

Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuru şartları
2020 yılı KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 70 cm Kadınlarda 158 cm’den kısa olmamak, Boy uzunluğu santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15’ten fazla veya az olmamak, Son müracaat tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış Özel Güvenlik Görevlisi silahlı/silahsız Kimlik Kartına sahip olmak, Özel Güvenlik ve Koruma programı Önlisans mezunu olmak ve Kılavuzda yer alan diğer nitelikleri taşımak.

Teknisyen alımı için adaylarda aranan nitelikler
Liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak ve Kılavuzda yer alan diğer nitelikleri taşımak.

Adaylar başvurularını 17 Şubat 2022 mesai bitimine kadar Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent/Kastamonu adresine şahsen yapacaklardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri