KPSS 50 puan sınavsız 50 personel alınacağı açıklanmıştır

Trabzon Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 9 unvanda 50 personel alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı ve sınav yoktur.

Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvuru formu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır.

Trabzon Üniversitesi personel alımında unvan ve sayılar
1 Mühendis, 1 Programcı, 1 Tekniker, 1 Teknisyen, 1 Kütüphaneci, 8 Büro Görevlisi, 12 Güvenlik Görevlisi, 3 Destek Personeli (Isıtma) ve 22 Temizlik Görevlisi alınacaktır.

Mühendis alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, SQL veri tabanı yedekleme ve geri yükleme işlemleri ile sunucu depolama ve sanallaştırma mimarilerinde 2 yıl tecrübeli olmak.

Programcı alımı için Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olup (Tercihen c# Asp.Net mvc mimarisinde programlama dilini bildiğini/geliştirdiğini belgelemek), YDS İngilizce D seviyesinde puan almış olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.
 
Tekniker alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Teknisyen alımı için Teknik ve Meslek Liselerinin Donanım veya Bilişim Teknolojileri bölümlerinin birinden mezun olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Kütüphaneci alımı için İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Büro Personeli alımında 4 personel için ilgili bölümlerden Lisans, 4 personel için ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türlerinden en az 70 puan almış olmak.

Güvenlik Görevlisi alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Erkeklerde 170 cm Kadınlarda 165 cm boyundan kısa olmamak ve Beden kitle endeksi 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak, geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 5188 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak.

Destek Personeli (Isıtma) alımı için Lise mezunu olmak, MEB onaylı doğalgaz kalorifer ateşçiliği ve katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği sertifikalarına (iki sertifikaya birden) sahip olmak, 35 yaşını aşmamış olmak ve 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için Lise mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak.

Başvurular incelendikten sonra atamaya hak kazanan asıl ve yedek adayların isimleri ile görevlerine başlayış tarihleri Üniversitemiz www.trabzon.edu.tr web adresi ile Personel Daire Başkanlığının pdb@trabzon.edu.tr web adresinde ilan edilecektir.

İSTENEN BELGELER

2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

Özgeçmiş

Diploma Örneği (e-Devlet sistemi üzerinden alınan karekodlu belge)

Nüfus cüzdanı fotokopisi


Başvuru Formu

Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için)

Aranan niteliklerde istenilen özel şarta ait sertifikaya ilişkin belge (İlgili meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü veya hizmetin geçtiği yerden alınacak onaylı belge)

Güncel adli sicil kaydı (e-Devlet sistemi üzerinden alınan belge)

2 adet güncel vesikalık fotoğraf

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı

İlgililere ilanen duyurulur.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kamu Personel Alımları 2024 Haberleri